glsmyuceer07 yer değişikliğini kabul etmedilerse mesai talebini de reddettilerse ve sorumluda anlayış göstermiyorsa geriye doktor raporu almaktan başka çare kalmıyor , ister kendi hastanenizdeki doktordan rica edin isterseniz özel hastaneden alın o rapordan sonra kimse nöbet tutturamaz
Ben nöbetin insanlık dışı olduğunu (nöbet çıkışıda pert olup yatıp uyuduğumuz da dahil) mesai çalışmaya başladıktan sonra fark ettim. Gerçekten vücudun kendini topluyor hayat enerjin geliyor, nöbetin sorumluluğu yükü stresi bambaşka bir olaymış ama insan işin içindeyken fark etmiyor tabi uzaklaşınca fark ediyor insanlık dışı çalıştığını. Bu yüzden ben gebelerin nöbet tutmasına karşıyım karnımızdaki bebeğe yazık bizim uykusuzluğumuzdan stres yükümüzden yoğun bakımdaki hastanın bakım yükünden enfeksiyon riskinden vs her şeyden etkileniyor küçücük bebek.. yazık ..
İlk gebeliğimide 11. Haftada berbat geçen bir nöbet sonrası eve gittiğimde düşük yapmıştım. Bu yüzden gebelikte nöbet tutmak benim için ayrı bir travma oldu. Kimsenin yaşamasını istemem