prensessannesiiii 16+2 deyim ve üç gündür genital bölgem çok ama çok kaşınıyor araştırdım muhtemelen mantar diyolar 🥺🥺🥺
Cckgkc prensessannesiiii çok normal bende geçirdim vajinadan kullanılan bir ilaçla tedavi oldum bişey kalmadı şu anda
DamLaaaa35 prensessannesiiii canım bana da oldu 22. Haftamda ilaç verdi bide krem verdi ilaç içimi kremde beni rahatlattı. Ama doktorunla görüş böyle şeyler idrar yolu enfeksiyonları bebeğe zarar verebilir. İhmal etme burda kimse doktor değil sonuçta.
Yasemincifci prensessannesiiii doktoruna gözük canım bi geçmiş olsun cok kalınıyırsa yoğurt sürebilirsn kalıntısını alıyr
prensessannesiiii Cckgkc bana köpük yazdı ama hiçbir faydası yok geçmezse fitil yazarız dedi kullandığın ilaç fitil tarzında bişeymiydi?
Mrvaydn18 Cckgkc ouf o vajinadan kullanılan fitili nasıl becerdiniz ya 🙊 bana da verdi bugun doktor şimdi kara kara düşünüyorum nasıl yapıcam diye 😅
Birkuzucukannesi prensessannesiiii bende geçirdim mantar enfeksiyonu canım doktorum biokadin fitil verdi onu kullandım geçti sende doktorunla görüş derim
melegiminannesi Gecen hafta değil ondan önceki hafta bende yaşadım dpktorum 3 gün canesten kullan sonra kullanma dedi ama kaşıntım devaö ediyordu annemde temiz bir eski atletini veya bezi kes kücük parça koy vajinana dedi 2 gün öyle koyduö ve tenizliğimede özen gösterdim en önemli ayrıntıda peceteyle heleki kokulu pecetelerle silme işlemi yapma bez kullan derim ben 2 günde öyle atlattım hemen
prensessannesiiii cok fazla akıntım var gittim doktor günü birlik idrar yollarını temizleyecek bi ilaç verdi son idarımı yaptıktan sonra içtim araştırdım akıntıdan da olurmus ama doktorun yazdığı köpük bilmiyorum hiçbişeye yaramadı yarın tekrardan gidicem muhtemelen fitil yazar ama sık sık temizliyorum günlük ped kullanıyodum akıntıdan onuda bıraktım resmen tahriş ediyorum uykuda farkında hiç olmuyormuşum sabah idrarımı yaparken ne kadar tahriş oldunu gördüm bugün
Reykzy prensessannesiiii travacort diye bir krem var canım bana doktorum önerdi anında kaşıntıyı kesiyor
esra_nur Aktardsn elma sirkesi alıp yarı yarıya suyla karıştırıp onunla özel bölgeni sil canım. Gün içinde 2 kere yapsan yeter. Canın çok yanabilir. Ben de çok ilaç kullandım ama hep tekrar etti bu iyi geldi hamdolsun
baykuskiz esra_nur evet çok ise yarıyor normalde ben de öyle yapıyorum yani gebelikte de sanmiyorum zararı olsun sirke sonuçta.