Hellomy99 yani bunlar müsaitlikle alakalı şeyler genelde, ben oda yaptım ama baza almadım dolap aldım şuanlık, yatak için park yatak aldım hem anne yanı oluyor yatak odasında kullanıcam ayırana kadar, ayırınca da onunla odasına taşıcam bazadan daha güvenilir geliyor bana, bebek arabası yatağı dolabı bunlar zaten bilindik, ben reflü yatağı almadım gerek görmedim şuan kusan bir bebek olursa alınabilir yada yan yatırılır. Bebek bezi alt açma örtüsü temizleme mendili bunlar temel, burun aspiratörü alıcaktım ama doktor tavsiyesi ile almaya karar verdim her bebeğin kullanmasına gerek yokmuş, kendim için göğüs pedi aldım oyuncaklar ördüm kendim 🌸 kız ben pek ıvır zıvır bişey almadım ya baktımda aklıma bişey gelmiyor 😅 he tarak pill törpü ateş ölçer olması gerekenler yine sen bi alışverişe başla devamı gelir hatta önce otur liste yap herşeyi yaz sonra gereksizleri çıkarırsın herkese göre farklı yani bunlar, ekstra çöp kovası falanda almadım gerek görmedim yani, yıkamak için de küvet seti böyle