Bebekamabebekbekliyor Merhaba anneler, osmaniyede merkezde gittiğiniz ve doğum yaptığınız iyi doktorlar var mı? Özel hastane düşünüyorum. Sizce osmaniyede doğum mantıklı mı çevre illere mi gideyim? Cevaplarsanız çok sevinirim
Tugceksck Bebekamabebekbekliyor ibni sina Özcan beye gidiyorum. İlk hamileliğimde de ona gitmiştim ikinci de de şu an ona gidiyorum
esraylnz Bende osmaniyeliyimmm ben İbn-i sina Mustafa özgür beye gidiyorum 2. Bebeğim ve ben onun sayesinde kurtulduk şuan 3.ye gebeyim ona gidiyorum yine
ozlemnur4 Bebekamabebekbekliyor Yeni mi öğrendiniz yoksa kalp atışını felan dinlediniz mi ilk gebelik mi benimki ilk gebelik de ondan soruyorum 🥰
kizcicek İlkan beyi tavsiye ederim yeni hayatta erçin bey de iyidir. Mustafa Özgür de güzel bilgi veriyor titiz çalışıyor babacan birisi. Ama Özcan bey aşırı sıra oluyor ve biraz geçiştirme gibi geliyor bana bilgisi çok iyi yoksa. Park hastanesi Sedat bey de çok donuk geliyor bana ondan hoşlanmıyorum. İletişim önemli benim için.
beyzakursun Sevgi Hastanesi Sezin hanım hakkında bilginiz var mı peki. Ben de iki kez ona gittim genel olarak beğendim ama yine de araştırmak istiyorum