Ben-Hurem-Sultan Ayy kızlarr sonunda aldık günümüzüüüü 🥳🥳 denk getirmek istesem gelmezdi bu arada 🤣 Ben ayrılıyorum aranızdan a dostlar bi 10 güne kadar 🤣🤣 kendinize mukayet olunn🤣 Hürreminizi unutmayın 🤣
Baklavaseverim Ben-Hurem-Sultan Kız niye ayrılıyon ben doğurdum 3 ay sonra kendime hesap açtım boş ver gitme kal sarıyor burası
kurkmantosuzmadonna Ben-Hurem-Sultan ay hadi sağlıkla doğur canım. Ama gitme geri dön buralara. Bebetoları uyuttukça
Zeynepackgz Ben-Hurem-Sultan canım tam hangi tarihe denk geliyor yani 38+ kaça verdi bide işlemler nasıl oldu haftayada bn gidicem almaya şehir Hastanesi’ne
Ben-Hurem-Sultan Baklavaseverim aşko 3 yaş bebe artı yenidoğan bebetoo artı koca bebek ( kocam) bunların içinden sağ çıkarda kalırsam belki ahahhaah 🤣🤣
Ben-Hurem-Sultan ikinci-bahar25 aa ne güzell 😍 bende devlet takipliyim doktorum 09.09 olsun mu dedi 🤣 olur valla hocam dedim 🤣 hem kendisinin nöbetçi olduğu güne denk geliyo hem tarih güzel bakalım nasıl olacak 🐣🌸
Baklavaseverim Ben-Hurem-Sultan Gitme şarkısını sana ithaf ediyorum aşko silme uygulamayı müsait oldukça gir çok tatlış gacısın kal buralardaa
Ben-Hurem-Sultan Baklavaseverim Bir ihtimall 🤣🤣 neyse yine dursun bakalım köşede belki lazım da olur 🐰🤣
Ben-Hurem-Sultan kurkmantosuzmadonna amin inşallah canım🥰 Valla dediğim gibi 2 bebek bir koca beni bırakırsa 🤣 belki ilk ay olmasada ileriki zamanlarda 😚🤝
Ben-Hurem-Sultan Zeynepackgz canım benimki 37+6 ya denk geliyo. Ben sürekli doktora siz gireceksiniz diye baskı uyguladığım için 🤣 o da 09.09 nöbetçiyim dedi haftasıda iyi dedi zaten bende hep diyodum kesin 12 Eylül de alır 38+2 de çünkü hafta sonu gırıyo araya diye. 3 gün önce almış oluyo yetoo alsında 🐣
Ben-Hurem-Sultan Zeynepackgz valla önce 35 de gel gün vericem dedi gittim kan verdim anestezi için sonra haftaya gel gün vericem dedi 35 de vermedi geri. Bugün gittim 36 da günü verdi artı EKG çektirdi. Haftaya perşembe de son kontrol dedi ona gideceğim. Sonra yallahh doğuma. 🐒
Zeynepackgz Ben-Hurem-Sultan doğum hikayeni bekliyorum canım 😊kaç gün sürdü hastanede ameliyat için işlerin bn haftaya randrvu aldım ama saat 3,5 o gün birşey yapamam ac karnina olmucm diye bnce
Ben-Hurem-Sultan Zeynepackgz kıazzz onu unuttum hiiiç doğum hikayemi yazmadan gitmemm 🤣🤣 valla bana ikidir sabah gel dedi 12.30 a kadar anca bitti. Randevusuz olduğum için.
Zeynepackgz Ben-Hurem-Sultan bugün doğuma giriyorsun senden hayırlı haberler bekliyorum canimmm sağ sağlım girin çıkın inşallah 🌸