humahmet Annekuzusu123 ilk çocuğumda 37+0 da sezeryan olmuştum acil olmuştu ama doktorum zamanı hiç sorun olmaz demişti çok şükür sorun da olmamıştı bebeğin kilosu yeterliyse sorun olacağını düşünmüyorum
Annekuzusu123 Talentedmom doktorum da 37+6 da alma taraftarı tansiyonum anlık yükseliyor baş ağrılarım oluyo ilaç kullanıyorum zaten
Cicilininkini Annekuzusu123 hakkında hayırlısı olsn inşallah canım benim ♥️ 🙏🏻 sağlıkla sıhhatle al kucagına
Nrslbkc Annekuzusu123 hayır canım 36. Haftada bebek normal şekilde doğuma hazırdır sezaryen olunca erken almaları normal bence. Bende yaşadıklarımdan dolayı erken alınmasını istiyorum 37 - 38 haftaları arası kilosu normalse alınabilir
Mavispembis1_ Annekuzusu123 şimdiden 1. Sınıfı düşünün sınıfının en küçüğü olacak ama 1 ekimde doğarsa erteleme şansınız var 😂
Annekuzusu123 Nrslbkc benim ilk oğlum 42yi beklediler Allah korusun 5 dakika daha çıkartmasaydı doktorum boğulacakmış çocuk çıktı morarmaya başlamış kordon kaç tur dolanmıştı boynuna o yüzden bende fazla bekleme taraftarı değilim sadece buradakiler biraz korkuttu erken diye
dedimolabilirrr Annekuzusu123 erken diyenleri anlayamıyorum. Çok normal bir tarih bizde 38+1 de alındık çok güzel doğdu oğlum kgsu vs normalse nedern erken olsun. İkinciye hamileyim suan büyük ihtimal yine aynı zamanda alınır bir sıkıntı çıkmazsa sezeryanı bekletmiyor doktorlar her an bir sıkıntı olabilir diye doktorunuz o tarihi veriyorsa en iyisini o biliyordur🫠
Annekuzusu123 dedimolabilirrr yani zaten sezeryan 38 de almaları çok normal ama nebiliyim burdaki yorumlarda işte riske atma falan deyince
Nrslbkc Annekuzusu123 erken diyenlere kulak asmayın lütfen benimde 39 da alındığı için kordon dolanması yaşadım Allah korusun normal doğum olsa tabikide sancıyla geleceği için 40-41 nadirde olsa 42 bekleyebilirler ama sezaryen için aynı şey geçerli değil. Sancılar yada su geldikten sonra bebek sıkıntıya giriyor. 36 dan sonra doğan bebekler gelişimini tamamlamışlardır. Evet içeride kalsa iyi olur ama bu normal doğum için geçerlidir
dedimolabilirrr Annekuzusu123 37. Haftada doğan bebekte neyin riski olacakmış? Allah korusun 27. Haftada doğan bebekler için bile doğarsa yaşam sınırını geçmiş %90 hayatta kalınıyor diyorlar. Boşverin bir de buradaki yorumları okuyup stres olmayın doktorunuz ne diyorsa öyle yapmalısınız.
Annekuzusu123 Tugcender birgün fark oluyo yani kuzum da yarın kontrol vardı hareketleri bana eskiye göre az gibi geliyor bakalım o ne diyecek birazda korkuyorum Allah hayırlısını versin canı sağolsun da ama daha 34+5
Annekuzusu123 Talentedmom inşallah o zamanı bekler erken diyordum şimdi ona bile razıyım çünkü normalde bana göre eskiye göre az hareketleri bilmiyorum doktor ne der 34+5iz daha
mavi123_ Annekuzusu123 ben 36+5 de sezaryen doğum yaptım kordon ayağına dolanıp gelişimi yavaşladığı için ama çok şükür gayet sağlıklıydı herşeyimiz. sizin eğer bir probleminiz yoksa 38+6 yı bekleyin niye aceleniz varki
Annekuzusu123 mavi123_ ciğer geliştirici falan olmuşmuydun kuzum kilosu kaçtı benimkinin şu an bana göre hareketleri az bilmiyorum doktor ne diyecek Allah hayırlısını versin birazda korkuyorum
Nurbat Doktorum 35ten sonra gelen bebeği durdurmuyoruz ama gelmezse 37 38e kadar almıyoruz demişti. Planlı sezeryan olucam erken diyenleride anlayamadım maşesef kilosu yerindeyse bence 37de de doğum olabilir
minimix Annekuzusu123 doktorlar genelde olabildiğince bebeği içerde tutmaya çalışır kendi programı diye 37+6 da almak istemek biraz garip geldi
Annekuzusu123 minimix hayır normalde 39a kadar duracaktık şu an baş ağrılarım çok oluyo bide normalde bana göre hareketleri az inşallah o zamanı bari bekler Allah’ın izniyle
Annekuzusu123 Nrslbkc çok doğru bacım allah razı olsun ben şu an o zamanı bile görsek çok şükür diycem Allah’ın izniyle
Eren1 Nrslbkc neden öyle düşünüyorsunuz bu her anneden bebeğe değişir bence eğer şartlar uygun ise 39 ideal bence