020525 Annekuzusu123 evet ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde dekolman oldum. Doktora verebileceğin en erken tarihi ver dedim devlet hastanesi bide. 38 den önce almıyoruz ama bu tarih çok iyi dedi
Annekuzusu123 Minikeller38 şimdi bizimkinin burda yaşadığım yerde kliniği var anlaşmalı olduğu hastane Kayseri’de oraya da sadece çarşamba günleri gidiyormuş
Minikeller38 Annekuzusu123 Kayseri’de hangi hastanede yapıyormuş bend ekayserideyim de hangi dr ismi ne ama bence bekle ciğerleri gelişmemişse Küveze girer Allah korusun
Annekuzusu123 caglar0 şükür maşallah amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip etsin
minnakhanimmm Annekuzusu123 çok fark yok aslında 38+6 iyi doktorunuzdan memnunsaniz 3 gün için doktorumu degistirmezdim
Merve-metin Annekuzusu123 37+0da acil sezeryanla doğum yaptım gelişimi iyiydi ama solunum sıkıntısı olduğundan 8 gün küvezde kaldı bebeğim bana kalırsa herhangi risk vs yoksa 38+6da doğum yapman daha iyi bebek daha iyi gelişir
[silindi] Annekuzusu123 acil bir durum olmadığı sürece 37hafta erken geldi bana da. Bebek içerde 1 gün bile fazladan kalsa iyi diyorlar çünkü. 39+3te sezaryen doğum yaptım bu arada
tanyawon Annekuzusu123 hayır olmadı küveze de girmedi suyum patlayınca dogurmak zorunda kalmıstım 2600 gr doğdu
Mrsakar Bende daha yolun başındayım 2.gebeliğim 4+6yız şuan ama sağlık sigortama yetişmesi için doğumun 37+2de falan Doğum yapmam gerekiyor. Henüz muayeneye gitmedim inşallah çok erken demez doktor yoksa 2-3 gün için baya masraf çıkacak
Ipek0z Annekuzusu123 38+6 seçmelisin bence. Özellikle son günler çok değerli diyor doktorlar. Ben 38+5te doğum yapmıştım doktor izin verse 40a kadar yolu vardı🙈🤍
Minikeller38 Annekuzusu123 güzel hastane ama doğum üçreti yüksek diye duydum dünyamın ben tekdene gidiyorum .
Annekuzusu123 Minikeller38 45 bin kuzum seninki ne kadar ben hiç bilmiyorum doktor orada görev yaptığı için gidicem de önemli olan ilgileri temizliği
Mlk5656 Minikeller38 Kayseri’deki hüma hastanesi nasıl Başka şehirdeyim doktorum orda doğum yaptırıyor bi bilginiz var mı hüma hakkında
Gulcan_89 Annekuzusu123 hiç riske atmayın derim doktorunuzu dinleyin ne zaman alalım diyorsa ona bırakın