BuketKrnn Tuanakaran ben de gittiğim bi kadın doğumcu vardı ona yazdım söktürücü kullan dedi 🤦🏻♀️ kullanmıcam inat ettim
Esma006 Cicegimmmm canım geçen yıl 1 kasimda kan vermiştim 2.0 çıkmıştı 10 Kasım’da verdim ,519 du iki hafta geçmesini beekle bence
Cicegimmmm Esma006 canim kan donuclarimi gosteremedim mesaidi biymisti pazartesi grl bakarim onlars dedi hem onlari gosteririm hemde bi dahs veririm dedim
Esma006 Tuanakaran hayır geçmedi akıntım var diye bilerek kan verdim 1 kasimda reglim 5 kasimdaydi 5 gün gecikmeli 10 Kasım’da verdim sonuç öyleydi
Emrh Cicegimmmm benimde 3.1 di sonra adet oldum üç gun gecikmistim beta da öyle cikinca olmayım diye dua ettim ama oldum bir gün sonra
happylife_ Cicegimmmm ahhhh 😢 çok geçmiş olsun canım İnan bende hep şüphedeyim heveslenemiyorum sevinemiyorum hep bir acaba var içimde. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏻
Cicegimmmm Emrh benim 8.gun gecikmemin canim akintim var kasik agrim var baya adet olucam dedim ama olmadim hala
Cicegimmmm Cicegimmmm sende kasik agrisi mide de sislik gaz beyaz seffaf akinti olmus muydu bu gecikme surecinde canim