Zeynednc Kızlar temmuz doğumum olucak, biberon ve emzik alacağım Ama nelere dikkat etmeliyim? Yenidoğan için büyük bir biberon mu? Cam mı? Plastik mi? Emzik olarak silikon mu önerirsiniz memnun kaldığınız markalar neler yardımcı olurmusunuz?
aslierbrg Zeynednc bizimde Temmuz da doğumumuz 🐣 geçen e bebek indiriminden aventin 125 ml pp, 240 ml cam biberonunu ve ultra air emzik aldım bakalım kullanışı nasıl olcak 🤔
Melisssss1994 Benim de Temmuz inşallah ♥️Ben marka olarak birberonu avent cam düşünüyorum. Ama diğerleri hakkında fikrim yok. Bende bekleyim şurda ☺️
Zeynednc Melisssss1994 cam için ağır olduğunu ve düşerse yüzünü vücudunu acıttığını yazmışlar o yüzden bende kararsız kaldım
birdirbir Philips avent ultra air emzik aldım. Oğlum da sadece bu tarz emziği kabul etmişti. Yorumları da okuyunca, tercihim bu yönde oldu. Damaklı emzikten ziyade, bu tarz emzikler bebekler tarafından daha çok kabul görüyor. Biberon olarak da, yine Philips avent plastik küçük boy ve büyük boy tercih ettim. cam biberon için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Hijyen konusuna yeteri kadar özen gösterildiğinde, Philipsin plastik biberonları daha kullanışlı.. marka olarak da güvenilir olduğunu düşünüyorum..
oguzs Emzik icin cok para vermeye gerek yok ilk etapta. Istersen 100 liralik emzik al istersen 20 bebek hangisini severse onu alir. Kuzenim neler neler aldi ama bebek istemedi. A101den aldigi emzigi tuttu sadece. Ben wee nin 2li emziginden aldim kutusu var gece gunduz ayrimi var fosforlu bisey
oguzs Biberon icin de emzigi anne memesine benzeyen her turlu biberon olabilir. Cam agir olur. Plastigin daha kullanisli oldugunu dusunuyorum bebegin ilerleyen zamanlarda tutabilmesi acisindan. Lansinoh ve avent gibi