tu_na237 beyzanuruzumcu8087 dedikleri saatte git çünkü farklı saatlerde gelenlerde oldu ilk bizdik giriş sırasını biz aldık herşeyde ilkben giriyodum kan vermede diğerlerinde
Zeynepackgz tu_na237 ameliyt tarihi vermknicin de kan alıyorlr anestesi fln görüyor diye ameliyata girmeden tekrrmi aliyorlrdi
tu_na237 Zeynepackgz evet ameliyat a girmezden önce tekrar kan alıyorlar sonra ciktikdan sonra tekrar alıyorlar kan değerlerine bakmak icin
fatmabogan beyzanuruzumcu8087 Amin inşallah 🤲 Rabbim cümlemize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi🤲
fatmabogan Zeynepackgz tu_na237 iyi akşamlar amaliyattan sonra neden alttan bakıyorlar ki ilk defa duyuyorum iki sezeryanla amaliyat oldum ama böyle bişey yapmadılar 😱🤔🤔
tu_na237 Zeynepackgz vala ameliyat sırasında köfte yoğurur gibi yogurdular😗 ameliyat tan cikdikdan sonrada hep karnıma baskı hem alttan muayene ettiler yarı uyusukdum
tu_na237 Zeynepackgz hayırlı olsun cnm rabbim analı babalı büyütsun kurtulmussun şükür rabbim bebeğinle sana sağlıklı bı ömür geçirmeyi nasip eylesin inslh
tu_na237 beyzanuruzumcu8087 bilmiyorum ki ağrıyo diyince diyo mecbur yapmalıyım yapmazsam rahim alinmaya kadar gider dedi daha dediler kum torbası koyuluyor şükür bana koymadılar biraz zorlu bir süreç ama geciyo yapacak birşey yok
beyzanuruzumcu8087 fatmabogan evet bende şok oldum ikinci gebeliğim bu benim asla öyle bsy yapmadilar
tu_na237 fatmabogan aynı bende görmedim ama şehir hastanesinde yapiyolar🤷🏻oda ameliyattan ciktikdan sonra alt tarafın uyuşuk hissetmiyorsun ama karna yapılan Baksi hissediliyor
fatmabogan beyzanuruzumcu8087 Rabbim Darda koymasın inşallah sağlıkli bı şekilde bebisinizi kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Darısı başımıza
Zeynepackgz beyzanuruzumcu8087 rabbim yrdimcin olsun sakinlik versin güzelce gir çık ins aklımdasın yrnda bol bol edeceğim