happybubu Kızlar bebeği kesede ne zaman gördünüz? Ben bugün 5+1’im sadece 1cm’lik bir kese gördük. 10 gün sonra tekrar bakacağız.
Ayfersalih28 happybubu doktorum 7.hafta da gel demisti o zaman görmüştüm kalp.atisini da duydum.10 gunluk sürede dinlenin bol su için sağlıklı beslenin
isimsiz19 happybubu benimde 4+2 de kese gördük aşırı küçüktü rutin kontrolde öğrendik zaten 5. Haftada 1 cm di 6+2 de karınden bebeği ve çok derinden gelen küçük kalbini de duyduk maşallah rabbim hepinize nasip etsin 🧿 Şu an 7+5 oldum 8. Haftada tekrar gidicem
happybubu Ayfersalih28 aslında o haftalarda gitmek en güzeli sanırım, ben 3 haftalıkken öğrendim günler geçmiyor 😅
Kubra_0711 Bende bugün gittim doktora 5+6 günlük 1 Cm kese göründü haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi ama kesenin içinde bebeği gördümü sormak aklıma gelmedi dış gebelik değil dedi sadece
ozgeccakir kocalar ben de 4+5 deyim keseyi görmek için erken mi diye düşünüyordum 4+1 deyken beta 2275 idi hemşiremiz görünür şuan demişti
kocalar ozgeccakir birazda annenin kilosu ile alakalı doktor bana 70 ve üzeri olsaydın keseyi görmeyebilirdik dedi ben 55 kilo ile gittim keseyi gördü
Sevgiiss ozgeccakir 3 gün önce beta 659 idi 2 gün sonra keseyi gördüm yani dün doktor 1200 ü geçmiştir demişti vermedim tekrar kan
ozgeccakir kocalar ben de 58 kiloyum salı günü gitmeyi düşünüyorum 5+1 oluyor yüksek ihtimalle görünür