penbe_karisi Kızlar heralde klima çarptı kulaklarım boğazım bayağı ağrıyor özellikle kulaklarım şimdi süt ısıttım onu içiyorum boğazıma iyi gelsin diye ilaç da içilmiyor maalesef bunun gibi bu tarzda ne içebilirim ne yiyebilirim hemen hızlı atlatmak için
[silindi] penbe_karisi ben grip olduğumda ıhlamur içmiştim doktoruma sorup, içine çay kaşığı ucuyla zencefil zerdeçal koymuştım baya iyi gelmişti
visnelicheescake penbe_karisi Geçmiş olsun bebeğim boğaz ağrısı için ılık suya limon damlatıp da icebilirsin
zetabloom penbe_karisi kaç gündür bende hapşurma burun akıntısı 2 gün sadece sabah açık limonlu çay içtim geçti Deneyebilirsin
penbe_karisi [silindi] ya ben zencefil zerdeçal sevmiyorum ya onları içersem daha beter midem bulanır 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
[silindi] penbe_karisi dut kurusu çayı yapsan? Boğazlarını yumuşatır 2 fincan içebilirsin demişti doktorum bana
summmmm penbe_karisi gecmis olsun bende aynı durumdayım sağlık ocağı antibiyotik verdi ama kullanmadım evde dinleniyorum sıcak suya pekmez koyuyorum o da boğazımı yumuşatıyorum portakal aldım bol bol ondan yemeye calısıyorum
penbe_karisi summmmm böyle boğaz ağrısı kulak ağrısı Bir de şu an burun akıntım başladı ben de deneyeyim canım teşekkür ederim önerin için
penbe_karisi @visnelicheescake @zetabloom @[silindi] çok teşekkür ederim kızlar hepsini deneyeceğim şimdi ılık ballı süt içtim umarım hemen atlatırım
EsoMom_ penbe_karisi kankaaaaaa bunda en güzel tariffffff kaynamış suya bol limon sık bal koy günde iki kere iç iyi geliyor ilk haftalarımda bende kötüydüm :)
penbe_karisi EsoMom_ onu da akşam yatmadan deneyin şimdi kemikli böyle bol sebzeli sarımsaklı bol bir çorba yaptım şimdi sıcak sıcak onu içiyorum boğazıma biraz iyi geldi full Soğanlı salata yaptım 🤣🤣🤣 her şeyi deniyorum Esra daha kötü olmamak için İnşallah geçer ya hemen deneyeceğim akşam
EsoMom_ penbe_karisi onu dene bogazın ağrıyorsa yumuşatıyor ilaçsız bu şekilde iyileştim ben kız dikkat et klimana var ya senin