NurAyse_nur Kizlar kurutmayi devamli olarak kullaniyorum cokta memnunum fakat bebek kiyafetleri konusunda cekme yapar mi bilemiyorum ve korkuyorum da.. arcelik var bende kullaniyorsaniz eger hangi program düşükte kurutma yapiyor hangisini kullaniyorsunuz?
mrp2023 NurAyse_nur ben çamaşır askısında kurutup kurutmaya tazeleme modu için atıyorum tozu varsa gitsin diye sonra ütü yapıyoruz
kalbiminpariltisi NurAyse_nur bebek kıyafetleri pamuklu olduğu için çekiyor, ben bilerek büyük alıyorum kurutmadaki çekme payını hesap edip sorun yaşamıyorum elim ayağım kurutma
NurAyse_nur Bebegimibeklerken__ kullanim klavuzuna baktim hassasta kurutma düşük ısı veriyormus 😮💨umarim cekmezler ya gerci buyuk aldim cok kucuk almadim ama yine de cekmesinler
NurAyse_nur kalbiminpariltisi evet bende onu hesap ederek cogunlugunu 1 3 ay olarak aldim yenidogan cok almadim 🤗 icim rahat etti
Havin49_ NurAyse_nur küçülüyor ve baskıları kalkıyor benim makinam yok annemin var oraya gitmiştik oğlumun kıyafetlerini artım hem baskıları silinmişti hemde küçülmüştü
NurAyse_nur Selenavci63 programa gore degisiyormus kurutma isisi musteri hizmetleri ile gorusup programını öğrendim icim rahatladi kurutmayi gunluk olarak kullaniyorum cadde uzerinde oturdugum icin asarak kurutma yapamiyorum toz icinde kaliyor 😞 yoksa risk cok yuksek dediginiz gibi
NurAyse_nur mrp2023 simdi musteri hizmetlerinden dönüş yaptilar cekmemesi icin sentetik ütü kurulugu veya hassas programda kurutabilirsiniz dediler cok sevindim 🤗😍
Embu NurAyse_nur ben hastaneye getireceklermi atmadım belki bozulur nakışlı isimli felan yaptırdım onun dışın da hepsini attım bi sorun olmadı yumuşacık oldu valla ama kızımınkileride atıyorum ilk çocuk olmayınca tabi tecrübe oluyor biraz 🤷♀️
NurAyse_nur Embu benmde 3. Bebisim ama daha öncekilerde ne ütüleme ne kurutma kullanmadim simdi ise daha hizli yoruldugum icin isimi kolaylastirmaya calisiyorum 🤗
Alpker 20 aylık oğlumun kıyafetlerini atıyorum çekme falan yapmadı ama yenidoğan kıyafetlerini ben atmayı düşünmüyorum pamuk olduğu için çeker diye korkuyorum