Addile Önceki doğumum genel anesteziyle oldu bunda spinal denemek istiyorm bayılmak istemiyrum ama korkuyorm da o iğneden deneyimleriniz nedir bel agrısı çok oluyor diyorlar
valeriaa_ Addile iğneui hissetmiyosunuz korkmayn ben 3 kez oldm ,hiç panik yapmayın genele göre spinal çok rahat ,bir daha sezeryan olsam yine spinal olrm
hakkah24 Addile valla ben doğum ağrısının yanında o iğne ağrısını falan hiç hissetmedim 😅 bir bel ağrım da olmadı korkmayın hiç korkulacak bir şey değil
Daisyy000 Addile İğne fobim var. Spinal iğneyi asla hissetmiyorsunuz bile. Ki bana 8 defa yapıldı.. Bel ağrısı dayaşamadım
Kvsr46kvsr Addile doktor sizden habersiz yapsa hiç hissetmezsin bile. Hoş haberiniz olsada hissetmezsiniz. Serum taktırıp iğne yaptırmak gibi değill , ağrısız oluyor
fanesss Addile spinal aşktır 💝 hiç korkma ve uyuşuk olduğun için alttan muayeneleride hissetmiyosun harika geçiyor
Daisyy000 Zeynepackgz Ben söyledim uyuşmadım galiba diye , hissediyordum çünkü, en son bacağıma bi sıcaklık indi o zaman uyuştuğumu anladım ,bacağını kaldır dediler kaldıramadım zaten
Zeynepackgz Daisyy000 daha omce bnde oldum canım ama unutmusum ben tekte uyustum ama hep uyusmucam hissetcem diye korkuyordum şimdi iğneyi vurur vurmaz kaç dk içinde uyusuyorduk onu hatrlamaua calisiom 😂
xbeyzax Addile valla inanın benden daha çok korkan yoktur benim belimde egrilik olmasına rağmen ben spinal oldum ve inanın acı yoktu sadece hafif hissettim o kadar korkulacak bir şey yoktu