kurkmantosuzmadonna Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız? Fikir olsun bize de yazar mısınız? Dün mantar sote, bulgur pilavı , salata yapmıştım. Bugün aklıma bir şey gelmiyor.
ikinci-bahar25 kurkmantosuzmadonna bıhtığ yaa vallahi bıhtığ keşke haftada bir yemek yeseydik😄 bende bekliyim burda
Mrvsmt2502 kurkmantosuzmadonna yemek yapmaya hiç üşenmiyorum ama her gün yemek bulmak o kadar zor ki 😮💨😮💨 bende şurda bekliyim
kurkmantosuzmadonna ikinci-bahar25 ahahaha yani benim için ne yapacağıma karar vermek yemeği yapmaktan daha zor
kurkmantosuzmadonna Mrvsmt2502 işte aynısı. Yemeği yapmak ne yapacağını düşünmekten daha kolay benim için. Eşime soruyorum o da canın ne istiyorsa onu yap diyor
ppmerlina kurkmantosuzmadonna bugün akşam düğüne gidicez o yüzden eşim işten gelince hızlı ve pratik olsun diye soslu makarna yoğurt yapıp geçicem açıkçası 🤣 dün et sote yapmıştım fikir olabilir size
kurkmantosuzmadonna ppmerlina of iki gün önce yaptım bunları 🤣 zor zamanların kurtarıcısı soslu makarna yoğurt
ikinci-bahar25 kurkmantosuzmadonna ayy bide bu huyları yok muuu😤 sorunca sen bilirsin der farketmez der bilsem sana mı sorarım be adammm😁
kurkmantosuzmadonna babymom2026 dünden kalan yemek candır. Barbunya çok severim ama kıvamını tutturamıyorum o yüzden yapmıyorum . Ben biraz katı seviyorum ama olmıyor
Turuncukelebek Yemek yapmaktan kahvaltı hazirlamaktan nefret ediyorum hergün kendimi zorlayarak yapıyorum resmen en nefret ettiğim şey yemek yapmak ve hergün buna mecburum🤣😉keşke çok zengin olsakta her an dısardan yemek sölesek🤣😉 bende bugün taze fasulye bulgur pilavı yogurt var
kurkmantosuzmadonna Turuncukelebek ahahaha hayaller hayatlar 😃 yok ben seviyorum yapmayı ama ne yapacağımı düşünmeyi sevmiyorum
valeriaa_ kurkmantosuzmadonna urfaya ait,internette mutlaka görmüş olablrsnz ,çok severiz inşallah birgün yeme imkanınz olr. Tavsıye ederm 🥰🌸