Nurcannozdemirr Muhammedamine amin inşallah ya , araştırdığım ve okuduğum kadarıyla 30. Haftadan sonra 30 mm olması normalmiş herhalde.
Btl42 Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim doktor rahim ağzımı 2 cm ölçtü çok düşük erken doğum rüskim var yatıyorum ama sürekli de yatan biri değilim evin içinde işte sizce bu ölçümle ne kadar gidebiliriz
Rebeka Btl42 merhaba, ben de sizinle şuanda hemen hemen aynı durumdayım. Doğum hikayeniz nasıl oldu rahim ağzı kısalığıyla birlikte? Kullandığınız ilaçlar,doğum haftanız vs? Sanıyorum ki sağ sağlim kavuşmuşsunuz bebişinize🙏🏻
Bumptious Nurcannozdemirr ya bu ayak çıkarma mevzusu bende de var sanki o an açıp baksam vajinamdan çıkan bi ayak görücem benim de 28. Haftada rahim ağzı 30 mm progestan kullanıyorum
Daisyy Muzika ya çok geçmiş olsun hastanede yatmışsın nasıl oldun şimdi? Bütün gün yatıyor musun Gökalp bey ne dedi? Azıcık daha dayansa bari bebeğin
Muzika Daisyy sağol canım evet evdeyim şimdi. Yatıyorum sürekli. Gökalp bey 2 hafta daha dursa yeter dedi. Ama bakalım Allah bilir 🙏 inşallah biraz daha bekler Uygarım 💙 yarın tekrar kontrole gideceğim. 2 güne bir görmek istiyor artık.
Daisyy sirin41 rahim ağzı normalde doğum başlayana kadar kapalı olur ve belli bir uzunluğu olur. O uzunluk kısa olursa erken doğum riski görülür ve hormon tedavisi ve yatış önerilir. Doktorlar ultrasonda bebeğe bakarken mutlaka rahim ağzı uzunluğunu da ölçerler. Bir sorun olursa size söylerler yoksa söylemezler.
Daisyy Muzika çok geçmiş olsun canım inşallah bekler uygar bebek 😊 çok masraflı oldu mu canım hastanede kalmak? Hani benim de başıma gelebilir maliyet açısından merak ettim hiç özel hastanede kalmadım ben fiyat durumunu bilmiyorum ondan sorayım dedim.
Muzika Daisyy çok teşekkür ederim inşallah bekler 🙏 1 gece için 420 tl dedi dr ama biz 250 tl ödedik sanırım sigortalı olunca fiyat düştü.
Daisyy Muzika he iyiymiş canım. Normal ssklisiniz siz de dimi özel sağlık sigortası falan yok? Ya bende bi ön yargı var sanki özel hastanede bir gece kalsam binlerce lira ödeyecekmisim gibi 😁 senle de aynı hastaneye gidince sormadan edemedim kusura bakma 😊 sağlıkla gelsin bebeklerimz de inşallah para önemli değil tabi benimki merak 😊
Muzika Daisyy anlıyorum canım 😊 yok ne kusuru insan düşünüyor tabii her boyutuyla ☺️ Evet canım normal devlet çalışan sigortası.
Daisyy Muzika teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerini alırız vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin 😊