bircinarannesi selamlar güzel anneler, Benim oğlum üstün potansiyelli bir çocuk çıktı ve bu çocukların eğitimlerinin ne kadar önemli olduğunu yeni keşfediyorum. Bu konuda da bizim gibi ailelerin farkındalığını arttırmak istiyorum.
Sunshine__ bircinarannesi çocğunuz kaç yaşında acaba maşallah siz daha önce harfleri sayıları gösterdiniz mi nasıl kendisi okumaya başladı
ikbalb bircinarannesi vatana millete hayırlı bir birey olur, memleketi adına hayırlı işlerle taçlandırır zekasını inşallah. Maşallah rabbim nazarlardan sakınsın🙏🏻
bircinarannesi Deletedmom_8793 kendi kendine harfleri okumaya başladı sayılara çok ilgisi vardı, çok meraklı sonra test yaptırdım. Tüzyev okullarında bir psikologla ve orada beni çok ayrıntılı bilgilendirdiler.
bircinarannesi Elovee kendi kendine harfleri okumaya başladı sayılara çok ilgisi vardı, çok meraklı sonra test yaptırdım. Tüzyev okullarında bir psikologla ve orada beni çok ayrıntılı bilgilendirdiler.
bircinarannesi Sunshine__ şu an 7 . biz hiç öğretmedik o kendi kendine harfleri tanıdıkça birleştirip çözmüş okumayı 4 yaşından beri