senem0987 Arkadaşlar sipariş vericem adımı soyadımı yazıyorum böyle diyor siparişi oluşturamıyorum bir türlü ? Ve kupon kazandım kuponu ekliyorum fiyatı daha fazla yükseltiyor indirim yapacağına çok saçma anlamadım bilen yardımcı olabilir mi ?
edabolukbasi3- senem0987 isim soyisim arasında 2 boşluk bırakmışsın ondan öyle kupon olayını bende anlamadım
tahamommy senem0987 bence ismin başında da boşluk var ondan olabilir bi silin tek ortaya boşluk bırakın
Talentedmom senem0987 LCW whatssapp desteğine yaz yardımcı olurlar canlı desteğe bağlanmak istiyorum yaz anlat durumu
Melikeakkc senem0987 üye olup hesabım ayarından adresini kaydedip ondan sonra sepete geçin direk adresinizi seçin
senoriiitaa senem0987 u harfini ü olarak dene ve seçtiğin ürün indirimli bir ürünse ve kupon kullanmak istiyorsan indirim kalkar indirimsiz fiyat üstüne kupon kullandırtır aynı zamanda isim ve soyad arasında fazla boşluk bırakmış olabilir misin
senem0987 edabolukbasi3- herşeyi denedim asla olmuyor ya boşluklu boşluksuz büyük harf küçük harf müşteri hizmetlerini aradım Google üzüerinden deneyin bir de diyor
mutlulukmevsimi İsminizi otomatik yazıyorsa telefon ondan olmuyorda olabilir elle kendiniz yazarak deneyin.
senem0987 mutlulukmevsimi otomatik doldurmuyor elle yazdım zaten hiçbirşekilde kabul etmiyor hayır adım bu değil mi benim anlamadım ki eldldl
ppmerlina senem0987 google üzerinden mi giriyorsun yoksa uygulaması üzerinden mi? Yani uygulamayı indirdin mi
senem0987 ppmerlina uygulamayı indirdim üye oldum sepetimi oluşturdum bu sorunla karşılaştım sonra uygulamayı sildim Google üzerinden ürünlerimi ekledim bu sefer de indirim hiç yapmıyor bende sinir oldum vermedim sipariş filan