Gulcinkc Progestan fitili kullandıktan sonra hangi renk akıntınız oluyor, dün akşam kullanmaya başladım. Bazen sarımsı bazen çok açık kahverengi gibi bişey geliyor. Açık renk bile olsa açık Kahverengi olması kanama yerine geçiyor mu
yourpariah Gulcinkc 1 aydır kullanılıyorum hep beyaz oluyor sarı olması enfeksiyon belirtisi diye duymuştum. kahverengi de normal değil ama başlarsaysan yerleşme falan olabilir canım
hilal858_ Gulcinkc kahverengi renk içeride kalan birikmiş kan endişe edilecek bisey yok demişti doktorum uzun bi süre azda olsa gelmeye devam etmişti sonra tamamen geçti.Ama siz yinede kontrole gittiğinizde ultrosana uzanmadan söyleyin.Ona göre bakıyorlar.Bir süre fitil bir sürede iğnesini kullanmıştım ama iğnesi çok fazla halsizlik yaptı bana
nezzzi Gulcinkc bende başlarda kahverengiydi kullandıkca rengi açıldı ve beyaz akıntıya dönüştü sonra tamamen yok oldu şükür
Rose_07 yourpariah merhaba bugün doktor bana da fitil olarak kullan dedi. Önce ağızdan alıyordum. Küçük yuvarlak bir kapsül değilmi sizinde kullandığınız? Birde günde iki kez diyor hadi birini yatmadan önce uyguladık. Diğerini günün hangi saatinde alıyorsunuz illaki aktif oluyoruz kalkıyoruz o şekilde işe yararmı?
senoriiitaa Gulcinkc bana progestanı iç dedi aşağıdan da alınabiliniyor ama gece yatmadan içerek yat şeklinde kullanmamı söyledi ona rağmen akıntım fazla oluyordu
mrv80 Benım de beyaz geliyor enfeksiyon için de başka fitil kullanıyorum progestanı kullandıgımda pütürlü sekılde beyaz akıntı geliyor
tkrk Gulcinkc ben 6 gündür kullanıyorum biraz kahve akıntı var 2 tane kullanıyordum bu gün doktorum bir taneye indirdi. Çok şükür polip varmış ben de
fb9706 Fitil olarak kullandıktan sonra birkaç saat beyaz beyaz geliyor sonra sarı akıntı oluyor gun içerisinde sürekli. Hamilelik başından beri öyle enfeksiyon çıkmıyor kanda. doktor normal dedi sarı sulu akıntı cok Hamilede oluyor
Ayseerd Minikeller38 ya ben yatarken kullanıyorum ertesi gün akşamüstü berrak su geliyor çamaşırıma öylemiydi sizinde
hilal858_ symdkci Fitili kullanmaya başlayınca 1 hafta sürdü sonrasında bir daha gelmedi şuan ama benim durum farklıydı tabi öncesinde ben 3 gün hastanede yattım 2 gün boyunca benim âdet kanaması gibi kan aktı durdurmaya çalıştılar serumlarla ve ceşitli iğnelerle hastane çıkışı fitili bana sabah akşam kullandırtmaya başladı öğlende progestanin iğnesini…
isimsiz19 Rose_07 valla benimde günde iki kere karın ve kasık ağrım olunca doktor tedbir amaçlı yazdı sabah akşam şeklinde sabah 12:30 da yapıyorum 1 saat uzanarak dursanız yeter bazen kalkıyorum 1 saat dolmadan ama vaktiniz varsa iki saat uzanın birinizde akşam uyumadan önce yapıyorum
yourpariah Rose_07 evet canım oval beyaz bi kapsül zaten aynı kapsülü hem ağızdan hem vajinal kullanabilirsin. ben tam 12 saat arayla takmaya çalışıyorum örneğin sabah 11.00’da taktıysam akşam da 23.00’da takıyorum. sabah uyandığın gibi takmaya calışırsan bi yarım saat yatsan yeter zaten eriyor baya. bi de ben serçe parmağımla ittirebildiğim kadar ittiriyorum baya yukarı çıkıyor o yüzden geri gelmiyo kalksam da sabah uyandığın gibi takar biraz yatarsan sorun olmaz
atesvesu Rose_07 bende dün kullanmaya başladım yarım saat yayman yeterli dedi günde 3 kez vajinal olarak kullaniyorum yarım saatte etki ediyormuş
Rose_07 isimsiz19 ahh nerdee çalışıyorum koyup dinlenme şansım yok ki. 4 de gelince bir de gece 12 de yapsam cok mu geç olur acaba 4 e kadar