sinemmm38 cetinbebek yaa hayırlı olsun ama. Regl 3 ğün var bekleyecegim biraz daha gidip vermek negatif sonuç almak istemiyorum
cetinbebek sinemmm38 benim ilk gebeligimde 10 gün vardı adetime midem bulanıp kusmuştum annem başka bisey bu dediği için suphelenip gittim 17 çıktı 😀
cerencyz  Benimkinde bakar mısınız ben mi görüyorum acaba silik çizgiyi ama adete çok var 8 güm var 5 dk içinde gördüm ben bunu ama
sutlukahve_ cerencyz hevesini kırmak asla istemem ama o test pek güvenilir değil yalancı pozitif çıkarıyor istersen başka markayla dene ❤️
cerencyz sinemmm38 ya kuruma çizgisi falan değildir herhalde pek anlamıyorum ama ne bileyim 5 dk içinde gördüm ilk banyoda göremedim negatif sandım sonra diğer odaya geçince ışıklı alana o zaman gözüme çarptı
sinemmm38 cerencyz ya varya bak aynısı oldu baktım ilk bir iki dk yok hic cizgi bile yok ben böyle kalktım yok işte diye sinirlendm nişe olmuyor artık dedim kalktım 10 dk sürmeden geri geldim bunu gördüm
Briahll sinemmm38 var bence çünkü awox test çok yaptım negatif Ken hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı bariz tek çizgiydi🥰 bence kan verin🌸
cerencyz sinemmm38 evet yani fotoğrafta çok net olmuyor ama ben görüyorum 😂 ve banyo ışığı biraz yanıltıyor sanırım
aysenur711 sinemmm38 2 gün önce benim de aynen böyleydi hatta çoğu kişi yok bile dedi akşam kan verdim değer 207 çıktı :) o yüzden bence var sadece çok yeni
fatmanur3824 Bence kuruma çizgisi değildir çünkü bu test markası ile yaptım negatif olduğunda direkt bembeyaz çıkıyordu hiç kuruma çizgisi falan çıkmamıştı