Babyandmoms Kızlar 5 aylık hamileyim arkadaşım bu yastığı alıp kullanmış bana verdi sende kullanırsın diye ayrıca reflü yatağı almama gerek var mı Buda aynı işi görür mü bilmiyorum ilk gebeliğim tecrübelerinize ihtiyacım var
Mervergun Babyandmoms reflü yatağı biraz eğimli oluyor bilemedim ben reflü yatağı kullanmıştım neredeyse 6 ay yine kullanacağım
babyiscoming_ Babyandmoms görmez canım. Bu bebek sağa sola dönmesin diye. Tek taraflı yatsın diye (genelde kafa şekil bozukluğu olmasın diye) kullanılır. Reflü yatağı eğimli olur kafası yüksekte olur. Ben 4.5 ay reflü yatağı kullandım sonra sığmadığı için bırakmak zorunda kaldım ama çok memnumdum bebeğimin reflüsü vardı o yatak iyi geliyodu
Baklavaseverim Babyandmoms Görmez tabi ki bu güvenli yatış yastığı yüz üstü dönmesin diye ya da sırt üstü vs boğulma riski için yani ikisi bambaşka şeyler reflü yastıkları internette çok uyguna da var bir bakabilirsiniz
Babyandmoms babyiscoming_ bu nu ne zaman kullanacağım reflü yatağı varsa bu na gerek var mı hangisini ne zaman kullanacağım kafam karıştı 🤣
Catperson Babyandmoms reflü yatağının olayı rampa şeklinde eğimli olması, yüksekte kalan kısmının da süngerleri delikli delikli.
Elifimsib Babyandmoms reflü yatağı özellikle ilk birkaç ay gerekli bence bizim hayatımızı baya kolaylaştırmıştı ama bu attığınız şeyle aynı işlevi görmez. 3. Ayın sonlarına doğru reflü yatağı olmadan yatırmaya başladım ama hareketlendiği için ya yüz üstü dönerse diye korktuğumdan bu yan yatış yastığıyla yatırıyorum. Teması da seviyor bu da sırtından falan destek sağladığı için daha iyi uyuyor
Babyandmoms Elifimsib önce bi süre reflü yastığı sonra bu destek yastık mı diyorsunuz kullanım şekli böyle mi yani önce reflü yastığı 1-2 ay sonrasında destek yastığı