BuketKrnn Tuanakaran amiiiiiinnnn 🤍 bütün postlarda bizim gibi olanları arıyorum resmen 🤦🏻♀️ kırdım bu ay kafayı
Seyda-06 sevvaldmr aniden kalkınca kasığımda batma oluyor du durduk yere regli ağrıları ve göğüs hassasiyeti yaşadım
Busraaaakkk sevvaldmr Benim en belirgin belirtim kasıklarımdan bacaklarıma bıçak saplanması gibi ağrı vurmasıydı
sevvaldmr Busraaaakkk bacaklarıma böyle belime ağrı giriyor fazla ayakta kaldığım zamanlarda dinlenince geçiyor
Gamzeee__ Tuanakaran yok daha geçmedi şüpheli durumlarım var avantamı diyorum aşırı kafama taktım piskolojik mi diyorum 7 agustos son adet pusudayım bakalim
BuketKrnn Tuanakaran innovita ve awox var evde birini bu akşam yapcam diğerini 10. Gün 😂 seç hangisini yapayım eve gidince 😂😂
Tuanakaran Sema1643 geçen ay kimyalsal oldum aslında ondan önce böyle bi planım yoktu ama tabi kendimi 2 hafta hamile olarak bildiğim istediğimi fark ettim
BuketKrnn Tuanakaran çok tehlikeli bir seçim oldu 😂 kendimden çok awox’a güvendiğim için negatif görünce bi zırıldarım 🤦🏻♀️
Tuanakaran BuketKrnn ay ben haftaya olmazsam gidip bidaha kan vercem ya😂 doktor bişey derse kan benim damar benim derim 😂
BuketKrnn Tuanakaran şunu izle bak sonda testlerin hepsini gösteriyor durdur orda 10. Gün çıkmış bu kadında da