yaman221_ Kizlar hep yaziyorom ama bu bebek nezamn boyle gum gum olcak 32 olduk hala kimil kimil okuyorm yok uykudan kaldriyo felan bende olmuyo varmi basina gelen ya
dedimolabilirrr yaman221_ bennnn oğlum da yaşadım o kadar az hareket eden bir bebekti ki hareketlerini hissediyordum ama dediğiniz gibi öyle şiddetli dışardan görünen vs değil 35den sonra belli oldu biraz o da. 6 yaşında suan hala tembel çok hareket etmeyi sevmez 😂😂😂
Aygunirmm yaman221_ 33+2 deyim uykumdan uyandırmıyo ama ciddi manada canımı yakıyo uzun zamandır 😂 şaşkınlıkla izliyorum karnımın şekilden şekilde girmesini. Doğduktan sonrasını merak ediyorum asıl 🤦🏻♀️😅
Rhal yaman221_ 30 haftalık minik minik kıpırdamalar dışında bende sert tekmeler hissetmiyorum anasına çekmiş heralde tüm gün uyuduğunu düşünüyorum artık
Gokcenur_3131 Bende bugun görduk elini ağzina goturdu emmeye başladı doktorda bende şaşirdik siz umrumda deilsiniz der gibi doktordan çiktik bir hareket etmeye başladı anlatamam tekme yer deitiriyo artik 21+6dayiz erken deyilmi ya