kizinaasikanne babymom2026 birinin malını izin almadan yersen bebekte o yediğin şeye benzer leke oluşur 😂
Aysegul_ll babymom2026 meyve et zeytin vs elinle yersen üstüne sürme iz olur dediler, canın bir şey çeker görüp yiyemezsen avucunun içini ısır yala dediler, şeftali çok yersen bebek tüylü olur dediler 😅 dediler de dedilerrr
kbrkkk penbe_karisi Bi dönemi sadece şeftali ile geçirebildim desene minik bi gorilim olacak ahahahahah 😂😂😂
G3434 babymom2026 bir yerde habersiz birşey yersen ve parmağını, elini vücudunda nereye sürersen bebeğinin orasinda yediğin şeyin şekli olusuyormuş🙄🤭😬
bohembircadi Acı yersen çocuk çok huysuz, öfkeli, yaramaz olur dediler amma velakin yedim mi yarım kavanoza yakın acı biber turşusu yemisimdir😅
Biminikannesi babymom2026 makas bıçak testi hep bıçağa oturdum oğlun olcak dediler kız bebek doğurcam 😀
aselbalim melikeunl aynısını banada dediler ve bende tek boklu olsun ilk kizimda 2 yaşına kadar sürekli kabızlık sorunuyla yaşadık fazla fazla bez almaya razıyım yeterki sicsin dedim 😂