Mavisss12 Aynen öyle birtanem bana herkes doğumdan sonra da keşke yatsam dersin diyordu çok zorluk çektik 1 ay küvöze gir çık hastane de dolan vs ve küvöz için beklerken emzirmek için çoğu zaman oturma yeri bile yoktu ona rağmen şükrettim yani çünkü gerçekten sezeryan ağrıları benim için hamilelikte yaşadıklarımdan daha hafifti doğumdan sonra böbreklerime mesela bir rahatlama geldi baskıdan genişleme vardı son 1,5 ay ağlayarak tuvalete giderdim ama kesinlikle rahatladım uykusuzluk vs çokta önemli değil iyi ki ayaktayım işimi yapabiliyorum banyomu yapabiliyorum kimseye muhtaç değilim istediğimi yiyebiliyorum çok çok haklısın hamileyken sarma ve patates kelimeleri bile mesela midemi bulandırmaya ve kusmama yetiyordu kesinlikle ama kesinlikle doğumdan sonra çok rahatlayacaksın o zorluk kolay gelecek sen içini ferah tut dualarımda olacaksın her zaman inşAllah dediğim gibi bulantıların bel ağrın bıçak gibi kesilir bir an da hayırlısı ile rahatlarsın kimin duası demişler sonuçta Rabbim sağlıkla kucağına aldıktan sonra sanada sağlık huzur mutluluk kolaylık versin inşAllah bebeğin de çok sakin bir bebek olur ve çok rahat bir süreç geçirirsin inan gözlerim doldu şu an 🥺🥺