Cigdemaliasaf Ben kasımın 2.haftası inşallah doktorunuz kim ben Tavşanlı’ya yeni taşındım Kütahya yı hiç bilmiyorum şehir hastanesinde doğum yapmak istiyorum
Mihrimahbukre Hhatiicee benim belirli yok ama şuana kadar pınar hanım çok hoşuma gitti şimdi de kübra hanıma aldım bakalım
Cigdemaliasaf Bnm 2.hamileliğim ilki sezeryan o yüzden bu doğum da sezeryan olacak dediler gttiğim doktorlar ben şehir hastanesinde Büşra öztürk taş’a gttim ilk defa ilgiliyldi
Hhatiicee Cigdemaliasaf anladım cnm bende kubra hoca ve pınar hoca arasında kaldım. Artık her hafta nst ye giriyorum hangisine randevu bulabilirsem 2sinden birine gidiyorum ama son haftaya kadar zorunlu Bi durum olmadıkça sezeryan yapmıyoruz diyorlar
Kubraeskubra Bende Kübra hocayı beğendim ama randevu bulmak zor kim denk gelirse alıp gidiyorum bende normal doğumda gecelik olarak pijama mi elbise mi ne istediklerini merak ediyorum nstye kaçıncı haftada almaya başladılar acaba
Hhatiicee Kubraeskubra 32 haftada başlandı 15 günde 1 sekilde 36 haftadan sonrada her hafta gireceksin dediler
Hhatiicee Kubraeskubra kıyafet hakkında nisey demediler ben kendim pijama takımı koydum 3 adet yeterli diye düşünüyorum çekim falan yapmicagim için lohusa takimi falan almadim
Kubraeskubra Yarın kontrolüm var bakalım soracağım yeter bnce o kadar gecelik bende lohusa takımı almadım
Cigdemaliasaf Bnm ilk doğumum denizlide özelde olmuştu o yüzden kafam rahatı bu hamileliğim orda oraya göçebe şeklinde takipsiz olarak ilerledi şu 2 ayda düzenli bir doktora gidip onunla sonlandırmak istiyorum fakat kimseyi tanımıyorum
Kubraeskubra Doğumu zaten nöbetçi doktorla yapıyorsun diye biliyorum bende ilkini özelde yapmıştım inşallah sağlıkla kolay doğum süreci geçiririz
Hhatiicee Kubraeskubra kutahyada doktor giriyomuki benim ilk dogumum olucak tavsanlida sadece ebeler giriyor