Deletedmom_787 Merhaba kızlar Yumurtlama gününü değerlendirdik bat 1 eylül 25 ağustosta test yaptım negatif çıktı bugün yani 29 ağustosta test yapsam çıkar mı sizce ? Regle 3 gün kalıyor
Fatmanur_0416 Deletedmom_787 bence yapma yanılabilirsin bir kaç gün daha bekleyip yaparsan kesin sonuç alırsın canım ☺️
Mavimsimavi Deletedmom_787 aynı günüz 4 kala yapmış oldum negatif ama yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim
[silindi] Deletedmom_787 aynıyız canım. Sabah kan verdim negatif çıkarsa test yapacağım adet günü tekrar bence bekle 🥲
Gullu1094 Deletedmom_787 bence yapma canım adetim gecikirse öyle.yap adetine az kalmış stn belirttin varmı peki
Deletedmom_787 Gullu1094 negatif çıktı 😭 regl olcakmışım gibi yoğun kasık ağrım var 4-5 gündür başka belirti yok birde 2-3 gündür ağzımda gün içinde acı acı tat oluşuyor
cccansu01 Mavimsimavi test yaptınız mı? Benimde son adet tarihim 28 temmuzda. Döngüm 34 gün. Bugün test yaptım negatif çıktı. Bat 31 ağustos.
Nevagibi babymom2026 canım akıntın ne zaman başlamıştı hatırlıyor musun? Benim göğüs ağrım var baya belimde çok ağrıyor falan ama hiç akınttım yok ya kuru nerdeyse 🥲
Fatmanur_0416 Deletedmom_787 canım biraz bekleseydin keşke gecikene kadar bekle bence gecikme olunca tekrar test yapabilirsin erken diye negatif çıkmış olabilir
[silindi] Deletedmom_787 canım daha çok erken ama gecikene kadar bekle elenmedin yumurta geç çatlamış olabilir yerleşme uzun sürüyo bekle bence yada nasıl hissetmek istiyorsan öyle hisset yaa tatilih tadını çıkar🥲
Gullu1094 Deletedmom_787 iğne batıp çıkma gibiyse vardır canım ama normal agriysa yoktur ama umudunu kesme belkide vardır geç döllenme olmuş olabilir
Deletedmom_787 [silindi] kafam hep hamilelikte keşke umursamasam 😭 testtw negatif çıkınca modum iyice düştü hiç bir silik çizgi bile göremedim regle 3 gün var
PapatiA Deletedmom_787 eğer varsa birsey zaten en geç 1haftaya belli olur ki ben önceki gebeliğimde bir günle negatiften pozitife dönmüştim bu arada çok isteme takip etme vücut endekslenince olmuyo gerçekten