sblyzl Hanımlar afiyet hastanesine gitmek istiyorum 30. haftadayım doktor arayışım var gidip de memnun olduğunuz doktor var mı yazar mısınız
Srp37 sblyzl Bir arkadaşım dr parisa ebrahimzadeh khıa ya gidiyor orda çokta memnun. Bende erdem çamlıca dr Hürmüz ayşe katrancı ya gidiyorum çok memnunum
3boysmom sblyzl benim doktorum santralde şükran akalın çok çok çok memnunum aşırı minnoş biri💓 afiyette doğum yaptırıyor çoğu hastahane ile anlaşmalı
sblyzl Srp37 aaa öyle mi çok teşekkür ederim erdem de arkadaşım bi kaç yıl önce doğum yaptı çok ilgisizlerdi dedi o yüzden ben doğum yaptığım hastaneyi söyledim ama oda baya pahalı şuan o yüzden afiyet tercih edicem 🤦🏻♀️
sblyzl Srp37 aaa maşallah arkadaşım hiç memnun kalmadı herseyi kendim yaptım dedi sezeryandı ilgi gerekiyordu 2 ay önce tavsiyemle Medipol gitti çokta memnundu ama orası da pahalı 🤦🏻♀️
Srp37 sblyzl Bilmem oğlum iki yaşında benok memnun kaldım herşey ile onlar ilgilendi şans işi sanırım bakalım bunda ne olacak hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
3boysmom sblyzl yok muayenesi klinikte sadece doğuma afiyetede gidiyor, ama dediğiniz gibi afiyette daha uyguna doktorlar var🙏🌸