3nmber CansuuBlogg 3. ye gebeyim oğlumda kızımda var onları hatırlamıyorum böyle bişeyde duymamıştım ama şuan kızımı bekliyorum hep solda hissettim yeniyken hep sol kasıkta vardı batmalar
kubos_ Benim de soldaydı ama erkek gerçi artık 28 haftalık olduk sağlı sollu dalıyor karnıma tekmelerle 😂😂😂
bkb35 CansuuBlogg sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil canım🙏🏼 inşallah sağlıkla kucağına alırsın ♥️
Altin23 CansuuBlogg vallahi benim bebeğim erkek hep sol taraftaydı 35. haftadayım hala solda bence bunlar birazcık hurafe 😂
CansuuBlogg Aaaa çok garip herkes farklı bir şey söylemiş yani böyle bir şeyler söylüyorlardı merak ettiğim için sormak istedim acaba sizler de nasıl oluyor diye ama çok karışık oldu demek ki fark etmiyor sol sağ bunu anladım teşekkür ederim yazanlar için🥰❤️
mrvsrcn CansuuBlogg söyle söyleyim kızıma tedavi ile gebe kaldım aşılama ile yumurtlamamın solda olduğunu biliyordum doktor söyledi ve kızım oldu şu an ikinciye gebeyim kendiliğimden hamile kaldım yumurtlama ne taraftan bilmiyorum ama ilk zamanlar hani o tutunma ağrısı olur ya o hep sağ taraftaydı hatta bi ara sağımda çok ağrı oldu böbrek büyümesinden şüphe etti ebe ultrasonla bakıldığında bebek sağ tarafa yerleştiği için dediler bende tuttu yani 🤷🏻♀️
mrvsrcn Hareketlenince bebek tabiki sağ sol asagi yukarı her yerde hareket hissedilir, burda sağ soldan kasıt hareket değil hangi yumurtalıktan yumurtladıginiz bence
Mervemerve6349 Benimde sol yumurtam yumurtlamış o ay ve sonuç erkek . Bence bunlar tamamen hurafe sonuçta tek bir tarafı çalışan ve iki cinsiyete de sahip anneler var tutmuyor yani o
HumaBetul342 CansuuBlogg Amin insAllah Sizde sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız ✨ Daha minicikmis hayırlı mübarek olsun 🤗
Cat98 CansuuBlogg benim kaynanam sürekli öyle söylüyordu ben bebeğin hareketlerini hissetmiyordum ama yatarken sağdan bişey çekiyor gibi hissettiğim için sağda sanıyordum baştada sağdaydı gerçekten ultrasonda ve erkek bebeğim ama şuan sola yerleşti
egeansea CansuuBlogg yalan maalesef Cinsiyet tahmincilerine para bile verdim ben cüzi miktarda Kaç tane bilene sordum Doğru çıkmadı. Doktor hurafe olduğunu söyleyip duruyordu zaten