anneolmakneguzel_ birmayismasali normalde içmiyorsanız bence içmeyin. Daha çok muz, avocado ciğ kuruyemiş, yesil yapraklılar, yumurta tuketin
Baklavaseverim birmayismasali Canım her gün 1 bardak süt senin için önemli mutlaka iç kalsiyumun düşmesini önler son aylar da bebek sende ki kalsiyumu emecek
Iremsel_ birmayismasali bence kesinlikle süt ve süt ürünleri arasında en etkilisi kefir benim doktorum hiç birini içip yemesen bile sabah aç karnına yemekten yarımsaat önce mutlaka bi bardak kefir içmelisin diyor kesinlikle tavsiyemdir
hamilesavis19 Pastörize edilmiş olması kesinlikle şart. Ben bu yüzden market sütü tüketiyorum. Kaşar, ceviz, avokado bebeğe kilo aldıran besinler arasında
SuEr_Tu1512 birmayismasali Aldırır tabi. Bana doktorum bol bol süt iç dedi, bende sütü fazla sevmem o yüzden yoğurt yapıyorum 🤦♀️
Iremsel_ birmayismasali sade kefirin içine istediğin bi meyveyi bi kaşık bay pekmez gibi tatlandırıcı ürünler atarak tatlandırabilirsin ben öyle yapıyorum tadını değiştir kendine göre mesela