Busranur_mnts derryaaneva var gibi canım elinde test varsa tekrarla yine çıkarsa ya da koyulaşırsa kan ver
csadioglu Babymom8 evet kese de gözüktü içinde küçücük siyah nokta şeklinde bebeği de gösterdi ama işte sadece siyah nokta
atesvesu Babymom8 canım son adetime göre 5+3 haftaligim dün karından gorunmedi vajinal olarakta çok az göründü ölçümlere göre de 1 hafta geri dedi geç döllenme olabilir dedi senin haftan daha küçük o yüzden gorunmemistir
Babymom8 atesvesu Kızlar ben bugün sonuç göstermeye gittim betama baktı çok güzel artmış ama neden keseyi göremedik dış gebelik mi dedi doppler ultrasona yolladı 7.1 mm kese gördüler çok şükür 💓
Babymom8 Esma006 Kızlar ben bugün sonuç göstermeye gittim betama baktı çok güzel artmış ama neden keseyi göremedik dış gebelik mi dedi doppler ultrasona yolladı 7.1 mm kese gördüler çok şükür 💓
Babymom8 Kızlar ben bugün sonuç göstermeye gittim betama baktı çok güzel artmış ama neden keseyi göremedik dış gebelik mi dedi doppler ultrasona yolladı 7.1 mm kese gördüler çok şükür 💓
atesvesu Babymom8 çok sevindim canım gözüm aydın olsun benim de kilodan görünmüyor maalesef insülin direncim var kilo veremiyorum büyüdükçe gözükecek diye umut ediyorum
Esma006 Babymom8 geç döllenme de olabilir canım geç oluşma gibi hiç canını sıkma haftalar geçtikçe gününü yakalar inşallah baya erken öğrenmiş ama o kadar da olur canını sıkma sağlıkla gelsin inşallah
Babymom8 Seymatrkay doktorlar insanı çok korkuyuyolar dış gebelik dediler dopplere yolladı o bekleyiş varya mahvetti beni hatta ultrasonda da doktor anlamadı uzman doktor çağırdılar o baktı sağolsun