Kelebegim86 ikimelekannesi___ verdim 30,92 çıktı regl tarihim 4 mart iki gün sonra kan vereceğim yine ☺️
ikimelekannesi___ 30 .92 normal seviyeden biraz yuksek oluyor yani benim bildigim 05 altı olması gerekiyor gebelik olabilir az daha sabret iki haftaya netlesir
Btldrcn Kelebegim86 yaa merhaba çok sevindim sizin adınıza lütfen bana da dua eder misiniz sağlıcakla alın inşallah kucağınıza 🥰🤲🏻
Btldrcn Tugce1803 benimde adetim 5 Mart kendimi zor tutuyorum test yapmamak için inşallah bize umut oldu bu haber darısı bize 🤲🏻
Tugce1803 Btldrcn vallahi aynen öyle ya ovulasyonla bakıyorum bende çift çizgi yakalasam koşup kan testi vericem😅
Kelebegim86 Tugce1803 ovulasyon testinde hep çift çizgi olur idrae testi yapın ama şunu da söyleyeyim normal testte daha belirtin çıktı erken gebelik testleri tırt bence daha az belli oldu onda 5 gün kala bakın
Tugce1803 Kelebegim86 yok canım onu biliyorum dediğim o değil ovulasyonda t c den daha koyu olunca aynı yumurtlama günü gibi yani o zaman gebelik var demekmiş yoksa hep silik çıkıyor zaten lh hormonu vücutta olduğu için
Kelebegim86 Deletedmom344 TSK. Ederim şimdi de yükselişe geçecek mi diye bekliyorum her anı sabırsızlık ☺️
Kelebegim86 Elmalikurabiye dün akşam kan verdim 30,92 çıktı yarın akşam yada pazar öğlen vereceğim tekrar ☺️
Elmalikurabiye Kelebegim86 12 ydi ilk benim :) kucucuk bebek daha ilk andan sabretmeyi ogretiyor insana
Deletedmom344 Kelebegim86 Kuzum hiç strese girme yükselir o değer. Bu zamanların tadını çıkar bak karnında bir elma çekirdeği var😍😍😍😍