Sltns Güzel hamisler, hemaglobin degerim 8 ve haftaya sezaryen olucam. Internette okadar arastirdim bisey bulamadim, kansizligi olup sezaryen olan varmi ? Tecrübeleriniz neler ? Riskli bi durum mu ?
ABusraaaa Sltns kan değerlerin çok kusukse kan takviyesi veriyorlar. Gerçi seninde 8 mis doktor sonuçlarını görmüş muydu.
Bibebek_2kedi Sltns Ben baya kansız biriyim 2 buçuk ay önce sezeryan oldum herşey yolunda çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ama lohusalığımda fazla bi kan gelmedi ve hala hasta olmadım ama baş dönmem yada halsizliğim yok doğumdan 8 saat sonrada direk ayaklanmıştım kansızlık pek bişey yapmadı yani
Mutlannee Sltns Kızımda anemiylw ferinject tedavisi almadan doğum yapmıştım doktorum 2 hafta sonra takviye yaparız demişti alamadan doğum oldu ve bi sıkıntı olmadı doğumdan sonra biraz bi sarsıyor oda pskolojikmen onada hazırlıklı ol gerisinde bi sıkıntı yok
Ayselcnt Sltns sezaryen olmadan önce kan değerim 9 küsürdü.. sezaryenden sonra 8 olmuştu ve taburcu olmadan önce damardan kan ilacı verdiler 8 e düştüğü için..
Baklavaseverim Sltns Ben varım zorla 10 a çıkardılar oda ferinjectler takıldı 1 ay da sonra sezeryan oldum çıktım 7 oldu hemen tekrar ferinject takıldı ama 5 falan olursa direkt kan takıyorlar ameliyat esnasında bir yakınımın çünkü 5 di kan takviyesi ile doğumu gerçekleşti doktorlar bir çözüm yolu buluyor için rahat olsun sadece biraz sersem oluyor insan dikişlerimin iyileşmesi biraz uzun sürdü çünkü 1 ay bebeğimle hastane de geçti onunda etkisi vardı
derya14 Sltns Geçen hafta cuma kanıma bakıldı 9 çıktı 36. Haftamdı. Hemen kan takviyesi yapmamız lazım dedi doktorum. Ben seni doğumda toparlayamam yoksa dedi. Pazartesi 2 ünite kan takviyesi yapıldı. Salı gece sancılandım ve kanamam oldu aşırı hemen hastaneye gittik acil sezeryana alındım. Bebek plesentadan ayrılmış çok kan kaybetmişim. Eğer 1 gün önce kan takviyesi yapılmasaydı ikinizide kurtaramazdık dedi doktorum. Kan bu kadar değerli ihmale gelmiyor