nilefill Kızlar,bebeğim geç döllenme.geçen hafta 6+5 kalp atışını derinden bile olsa duyduk.Bugun 7+5 olmuş ama kalp atışı yok dedi oldukça üzgünüm bu şekilde yaşayıp hersey yolunda olan oldu mu ?
Nazliip nilefill Şubat ayında aynısını yaşadım alttan baktı çok çok derinden duyuldu artması lazım bunun dedi bir hafta sonra gittim hiç duyamadık gelişimi de durmuştu kürtaj oldum
nurssmom nilefill genelde dr.lar böyle durumlarda dikkatle bakıyor ama insan inanamıyor tabiki çok üzücü Rabbim sabrını versin inşallah 2 kez yaşadım insana çok zor geliyor 😢
nilefill nurssmom Nazliip yani benimki geç döllenmeymis zaten regliye göre 8 haftalıkken bebek 6+5 te karından kalp atışı duyduk.Regliye göre 9 haftalıkken bebek 7+5 olmuş bir haftada düzenli şekilde büyümüş ama karından doktor göremedi bu sefer kalp atışı 😳vajinalde bakmayı talep etmedi ilginç yarın özele gideceğiz teşekkürler 🙏🏻
nilefill nurssmom bebeğiniz sağlıklı gelişim göstermiş mi peki? Bizimki bir haftada bir hafta büyümüş kalp atışı dursa nasıl büyür anlamadık
ozlemsuuuuu nilefill kesenin içindeki suda beklediği için büyüyorlarmış ölü olsalar bile. Ben de 8 haftalığım şu an geçen hafta doktora gittiğimde 5+6 haftalık görünüyordu dün 7 haftalık ama kalp atışı yoktu doktor duyamadı hiç peki neden büyümüş dedim kesenin içindeki su şişiriyor bebeği dedi kanama olmasını bekliyorum bende olmazsa önümüzdeki hafta kürtaj olucam
nurssmom nilefill evet gelişim olmuştu hatta kalbi o günlerde durdu sandık kürtaj oldum bebeği genetiğe gönderdik ama hiç hücre kalmamıştı genetik testte çıkamadı o yüzden orda anladık zaman geçtiğini. Ama zaten kürtaj olana kadar 5 dr falan baktı en son radyoloji uzmanı bakıyor kan akımlarına falan bakılıyor detaylıca
Melismelo Bende aksine büyümemişdi 11haftalıken gittim 9 haftalıkdı bebek Bence bıraz daha bekleyin başka doktora gidin 😕
nilefill Melismelo yani benimki geç döllenmeymis zaten regliye göre 8 haftalıkken bebek 6+5 te karından kalp atışı duyduk.Regliye göre 9 haftalıkken bebek 7+5 olmuş bir haftada düzenli şekilde büyümüş ama karından doktor göremedi bu sefer kalp atışı 😳 yarın özele gideceğiz teşekkürler 🙏🏻
Melismelo nilefill benim 3 gebeliğimdede hep 2-3 hafta fark vardı mesela bunda 10 haftalıken gittim 7 haftalık cıktı 😁 Ben yurtdışında yaşıyorum ve burda 16 haftaya kadar karından değil altan ultrason ile bakıyorlar daha net iyi görüp duymak icin belkide göremedi bilemiyorum 😕 inşallah güzel haberlerle dönersin ♥️♥️
Nazliip nilefill mutlaka özele git balım ben 3 doktor gezdim ikisi özel olmak üzere nasip olmayınca olmuyor