Mirosunannesi_0120 Minikeller38 kadın doğuma yönlendirme yapmadı acil sancım için serum taktı şuan bide tahlil verdim enfeksiyon a bakacak tekrar nasıl diye
Patiseverana Mirosunannesi_0120 oladabilir bir doktoruna falan yaz aklın kalmasın sın haftalar malum her şey olabilir
Nurelifsevim @Mirosunannesi_0120 bende mi gitsem şimdi acile yarın da zaten kontrolüm var ama ağrı oluyor belim kopacak sanki aşağı vuruyor
Gullu1094 Mirosunannesi_0120 ağrın bacakların mi vuruyor eğer belimde ağrı kasıklarına yayiliyorsa gitmelisin tabiki ama sadece belim ağrıyorsa dinlen geçer
Gullu1094 Mirosunannesi_0120 neden çıkarmadılar ki peki ne yaptı acil eve mi yolladı yani eğer belinden kasiklarina vuruyorsa doğum sancısı olabilir şuan nasılsın gectimi peki
Mirosunannesi_0120 Enfeksiyon degerim 580 den 7 ye düşmüş kızlar korkulacak durumu atlatmissin dedi eve gidiyorum şuan
Mirosunannesi_0120 Gullu1094 ağrı kesici serum yaptı direk az önceki gibi şiddetli değil ağrısı hafifledi
Nurelifsevim @Mirosunannesi_0120 doğum riski varmış kızlar enfeksiyonum lökosit 299,3 diyerleride tavan antibiyotik tedavisi verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Mirosunannesi_0120 Nurelifsevim ay benimde öyleydi geçmiş olsun antibiyotik tedavisi kullandım bende 13 günde düşmüş 580 den 7 ye
Nurelifsevim @Mirosunannesi_0120 ağrı bile olsa gel acile dedi ama halen ağrım var adım dahi bile atamıyorum