Herkese merhabalar 1 ay önce Organ taramasında doktor şans ederi safra kesemde taş olduğunu gördü kadın doğum doktorum sezaryen planlayıp bebek alındıktan sonra genel cerrahın ameliyata devam edebileceğini söyledi ayın 21 inde genel cerraha gittim testlerim vs yapıldı her şey doktor da hamile olmasaydım hemen ameliyat etmesi gerektiğini söyledi dün tekrar kontrole gittim ve artık 3.trimester da olduğum için erken doğuma sebep olabileceğini bekletebilirse bekleyeceğini söyledi ama diğer yandan da safra kesem patlarsa bebekle benim tehlikede olacağımı söyledi eğer sezaryen tarihi belli olduğunda 1 hafta öncesi tekrar kontrolleri yapıp sezaryenle alabilirse o zaman alacağını ama bekleyebilirse de doğumdan 1-2 ay sonra yapacağını söyledi doktor da karar veremedi anlayacağınız ancak şansım doktorum daha önce safra kesesi patlamış 31 haftalık bir gebeyi hiç bir hastane almazken kendisi laproskobik şekilde ameliyat edip anneyi de bebeği de kurtarmış haberlere çıkmış bunu da gösterdi bana ve telefon numarasını verdi kusma bulantı ateş olursa beni hemen ara dedi ameliyat işlemlerimi ne olur ne olmaz diye başlattı acil olursa hemen alabilmek için ama hala kararsız bende bir sürü senaryo varken ne yapmalıyız bilemedim 🤷♀️ başına böyle bir durum gelen var mı