meteniinannesi 020525 Anladım geçmiş olsun. Benimde az kaldı buradaki şeyleri okudukça panik oluyorum ister istemez
020525 meteniinannesi panik olmayın 1 milyonda olan biseydi benimki. Geçti gitti. Güzel düşünün güzel olsun
Mor-kelebek sngl94_ peki rahat mıydı çok bel ve baş ağrısı oldu mu sonrasinda acaba? Birde ilaç kullanıyor musunuz epilepsi için
sngl94_ Mor-kelebek evet canım kullanıyorum sabah akşam 1000 mg epixx kullanıyorum doğumum gayet güzel geçmişti baş ağrısı da bel agrisida yoktu şimdi yine gebeyim galiba yine öyle doğum olur 🤲🩵
Mor-kelebek sngl94_ inşallah su gibi kolay geçsin doğumun canım ben o an panik olur muyum bilmiyorum ya bir yandan bebeğin ilk anını görmek istiyorum bir yandan heyecan aramayaym hiç genel olaym diyorum. Çok arada kaldm bu sefer
Mor-kelebek sngl94_ çok şükür kaç senedir nöbetim yok ama biliyorsun bizim hastalığın en başı beyin yani o an strest yaparım bişey ters gider diye korkuyorum ya en iyisi doktorla konuşmak heralde o ne diyecek bakalım
sngl94_ Mor-kelebek evet canım öyle doktor sana uygun olanı söyler zaten sağ salim kucağına al inşallah 🫶☺️
Haticearen Mor-kelebek aslında niyetim var açıkçası almaya ama bir türlü nasib olmadı ya sürec nasıl hiç bilmiyorum
Mor-kelebek Haticearen 3 yıl hiç nöbet geçirmemiş olman gerekiyor bu süre zarfindada 6 ayda bir kontrol ve o kontrolde rapor yazılıyor hani nobetim olmadı şu ilacı kullanıyorum iyiyim gibisinden. Ama sonra yine heyetle alabiliyorsun heralde