nilaykrk Kızlar bize verilecek olan sonuç kağıtlarında bebeğin cinsiyeti yazıyor mu? Sonuçlarım şimdi çıktı, yarın Ankaradan gidip alacağım.
lotusflowers nilaykrk canım ben yaptırmadım ama hem konun üste çıksın hemde okuduğum kadarıyla eskiden yazıyormuş ama kaldırmışlar şimdi cinsiyet söylemiyolarmış diye biliyorum burada yazanlardan
ysmnsen lotusflowers nilaykrk randevu mu aldınız fetal dna için nasıl ilerliyorsunuz hiç bilgi verir misiniz bana da lütfen
Eres26 nilaykrk cinsiyet yazmıyor Sorunca da söylemiyorlar Ama cinsiyet anamolisi taraması kısmında y ye bakılmış ise erkek bebek Y yok ise kız bebek diyebiliriz Kızsa nasıl y sini değerlendirecekler ? Benim y ye bakılmıştı bebeğim erkek
nilaykrk ysmnsen Randevu almaya gerek yok canım. En az 12 haftalık olması gerekiyor. Çarşamba hariç diğer günler en geç 10 a kadar hastane de olman gerekiyor. Son 24 saat içinde kan sulandırıcı kullanmaman gerekiyor. Açlık tokluk fark etmiyor. Ben 12 ağustosta 1500 TL ye yaptırdım. Ama sanırım zam gelmiş.
ysmnsen nilaykrk hangi bölüme gidiyorsun canım bende Ankara’dan gideceğim de çarşamba günleri olmuyor mu
-Minnaklarin-annesi- nilaykrk merhaba sonuçlarınız geldi mi özelde 11.500 istediler 3lü teslim riskli çıktı acaba osmangazide mi yaptırsam diye çok muallakta kaldım
Meridaily nilaykrk ya bu kan sulandırıcı konusu aklımı karıstıyor🥺 benim iğne saatinden kanı veresiye kadar 40 saatten fazla geçmiş olacak. 14. Haftamdayım riske atıp hala veremedim fetal dna 😭
nilaykrk -Minnaklarin-annesi- Evet sonuçlarım akşama doğru çıktı. SMS geldi. Yarın gidip alacağız. Aslında il olarak Eskişehir’e yakınsanız olabilir. Ankara’da da 20 bin civarı istiyorlar.
-Minnaklarin-annesi- nilaykrk Sonuç özelde yapılan gibi doğruluk payı olur mu buna da çok takılıyorum
nilaykrk Meridaily Canım eğer kan sulandırıcı kullanıyorsan son 24 saat kullanmamalısın. 40 saati geçiyorsa sorun olmaz sanırım. Olmadı bir hastaneyi arayıp sorarsın.
nilaykrk Eres26 Şansımıza doktor söylemiş. Eşim sonuçları almaya gitti bugün. Çok şükür her şey düşük riskli çıktı. Normalde doktor söylemeyecekmiş ama eşim tam kapıdan çıkarken. Kız bebek demiş. 🌸🌸
Eres26 nilaykrk gerçekten şanslısınız Ben sorduğum halde ve bebeğimin cinsiyetini aslında bildiğim halde sadece teyit etmek istemiştim erkek di mi diye bana YASAK dedi :) Cinsiyet anamolisi kısmında y kromozomu testi yapmamışlar değil mi sizin kızsa olmaması lazım