zeynepckmm Kızlar dopum temziliğine kaçıncı hadtalsrda başladınız ve ne şekilde ilerlediniz. 29 haftalık hamileyim ve ağrışarım çok fazla şimdiden başlasam erken mi olur rizedeyim burda yağış çok vamlsrım hemen batar yardım please 🥰
Strongirl_ zeynepckmm valla ben 38 39. Haftalarda yaptım ama yerleri falan ellerinle sildim. Tam 40 haftada hastaneye bir gittim 4 cm acilmam var. Normal doğurdum. Eğer riskli değilse gebeliğin son haftalarda hareketli olmak bayağı işe yarıyor.
Ozlemerikci543450 zeynepckmm rutin temizliğim dışında doğum temizliği gibi bişey yapmadım ki yapmaya da fırsatım olamadı 34 de kontrol diye gidip doğurup geldim bence kendini kasma normal yapabildiğini yap yada yardım edecek olan varsa can kirlenirse kitlensin walla senden önemli değil
Karanfill zeynepckmm kendin yapcaksan 34 35. Haftalar ideal ama yardımcın olacaksa biraz daha geç olabilir çünkü yine kirleniyo yine kirleniyo 😰😓
Trky Merhaba riskli hamilelik degılse daha erken ben suanda 38+3haftalıgım 36haftada yaptım ona rağmen kırlenıyo .illaki kirlenecek ama daha erken.dolap ıcı fln yapacaksan oyle seylerı yap yavaştan en son dus yapar bıtırsın
zeynepckmm Trky evet dolap içi falan git eti düşünüyorum, 29 haftalık hamileyim ama çok ağrım oluyo genital bölgemde kasıklarımda oturup kalkarken bile çok zorluk yaşıyorum
zeynepckmm 5bmerve bir hafta da keşke bitse evim büyük malesef ki çocuklarımın odası kendi odam mutfak koltuklar derken anca dip köşe bir odayı bir günde yapabilirim içime sine sine
zeynepckmm Ozlemerikci543450 tabi ki değil çok haklısın ama genel olarak bi doğum hazırlığı olur ya benim ki o misal 😂 rutin temizlik malesef hiç bitmiyor ne olur ne olmaz diye her gün sil süpür paspas yapıyorum 😂
zeynepckmm Karanfill ya annem yanımda ama oda malesef şuan köyde çay alıyor olacak malum karedeniz çay sezonu mecbur kendim yapıcam
Strongirl_ zeynepckmm o zaman siz daha iyi bilirsiniz. Benim ağrım şikayetim yoktu o şekilde yaptım. 🌸 Sağlıkla kavuşun bebeğinize
0267 zeynepckmm merhaba konu değil ama Instagram da Rana Salihoğlu var,temizlik sayfası var. Hamile ve yardıma muhtaç olanlara temizlik yapıyor karşılıksız destek almak isterseniz göz stin sayfasına
zeynepckmm 0267 Rana yı biliyorum aynı ilçedeyiz kendisi ile hatta takip ediyorum kendisini 😂 ama ben evimde benden başkası olunca rahat edemiyorum temizlikte niye bilmiyorum ama öyle pis huyum var 😂