Nalkan BBusraa inşallah cnm doktorum korkuttu beni bugün biraz sancım çıkınca nts de en azından 1 hafta daha kazanmaya çalışalım dinlen bol bol dedi salı günü tekrar çağırdı ne olucak bakalım😔
Heyzil Nalkan anladım canım ben açıkcası normalden çok korkuyorum bide plesanta previa hastasıyım belki yukarı çıkar 30 olduk çıkmadı daha ama fakat yinede çıkar ise normali deniyecem çünkü bebek için en iyisi o olduğu söyleniyor ama doktor ne derse o bakalım nasıl olacak bizimkisi
BBusraa Nalkan korkma canım ben kızıma hamileyken de hissetmesem de nst de sancı çıkıyordu sorunsuz bir şekilde ilerledi. İlla sancı çıkıyor nst de üzülme
BBusraa Nalkan ben de gittim geldim doktora haftaya gün verecekmiş yani 37de vermiş oluyor ☺️ 38+ bir gün yaparız dedi
Merveanneoluyor Nalkan dün kontrolüm vardı 36+5 iz. Nst de biraz sancım çıktı muayenede de bir parmak açıklık var dedi doktorum. Bebeğim de ters durduğu için artık dönmez haftaya Salı gel ilk fırsata gün verelim dedi, 38i geçmeyeceğini düşünüyorum dedi
Nalkan Merveanneoluyor benimde sancı çıktı cnm yat dinlen dedi serum takıldı bugün haftaya salı gidicem bende gün alıcam nasipse
Taila En merak ettiğim konu artık gün versin ve bende o günü bekleyeyim istiyorum 35+1 iz randevumuz haftaya o zaman 36+3 haftalık olacağız bakalım gün verecekmi 😔
Cemreemine Nalkan ben 38+3 um sezeryan istiyodum ama doktorum 38de bi bakalim karar verelim.demisti dun cati muayenesi oldum ve 100 100 sezeryan olmam gerektigini soyledi ve 39uncu haftama gun verdi 😊
Nalkan Cemreemine çok sevindim cnm bende o haftaları görmek isterdim ama göremicem sanırım nst de sancılarım çıktı çünkü doktor istiharat et bir bol bol dedi en azından 1 hafta kazanalım dedi salı günü kontrolüm var yine bakalım o zaman gün vericek cnm banada