hknbsrsura Nalkan bende önümüzdeki pazartesi gidicem haftaya 34. haftaya gircez bakalım sezeryan gününü vercekmi merak ediyorum bende
Eymnm Nalkan Banada 32.haftada vercez demişti doktor perşembe günü 33+1 olcam o gün randevum var vercek galiba🤗
Selimunl Nalkan benim ikinci doğumum olacak sezeryan ilki buda sezeryan olacak normalde 23 nisan doğum tarihi bebeğimin ama doktorum 10 gün önceye düşün dedi yani 13 nisana daha erken doğum yapmazsam tabi 🧐
Nalkan Deletedmom277 32.haftada gittiğimde 38.haftada alırız demişti cnm ama net birşey söylememişti merak ediyorum bende ya
Eymnm Nalkan Evet yaa gün belli olunca insan daha da bi heyecanlı oluyormuş,oğlumda 22 saat suni sancı çektim açilma olmadı acil sezeryan oldum 40+5 de,kızımda inşallah hiç birini yaşamadan direkt sezeryan🤗
Alyamom35 Eymnm Aynısını bende yaşadım. 41. Haftam bitiyordu kızımda. Şuan 6 buçuk sene geçti aradan herşeyimiz normal. Normal Doğuma gidelim mi dedi aslaaa dedim direk 🤣 O stresi birdaha asla yaşayamam. Sancı çek günün dolsun açılma olmasın kalp atışları düşsün hooopp sezeryana alındım. 😢
Eymnm Eylulcumm Ayyy ne güzell yaa Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah hayırlı doğumlar olsun,darısı bize inşallah