Sss1947 Kızlar lütfen testime bakın adetime daha 9 gün var yapar yapamaz böyle çıktı görmüyormuşsunuz sizde sanki silik
neslihanataizi Sss1947 bak şuan verirsen olacak seneryoyu söylim sana en fazla 30-50 çıkacak anca kanın gidecek ve hastaneye yorulacaksın. Evet çok heyecanlı bi süreç ama beklersen daha mutlu olursun. Folikasite başla ve sağlıklı beslen. Bence kabak çekirdeğide ye progestron ve folik bakımından zengin
neslihanataizi Sss1947 bende ilk gebeliğimde adetime 4 gün varken öğrendim 666 çıkmıştı hcg. Yani sen 9 gün varken öğreniyosan dediğim gibi 30-50 falandır hcg. Bence şuan kan verme kendine dikkat et bekle. 10 gün sonra kan ver
Minikkkk_0 neslihanataizi herkeste farklılık gösterir ki sonuçlar ben regliye 5 gün varken akşam kan verdim 14.11 çoktı mesela
Sss1947 Çok teşekkür ederim benim öyle bi denemem olmadı sadece kaç gündür kasıklarım ve göğüslerim ağrıyordu onun için yaptım böyle bişey görünce suan şaşırdım bekliyordum evet ama öyle ekstra gün falan hesaplamadım
neslihanataizi Sss1947 semptomlar çok normal aynn böyle sakince olumlu düşünerek bekle🌹 istersen adet tarihin gelene kadarda 2 günde bi sabahları test yap koyulaşmayı takip et mesela
neslihanataizi Sss1947 Bak daha da koyulaşmış sabırla bekle. Testleri yaparken de kendini kasma. Bidakini sabah ki idrarla yap
cetinbebek Sss1947 benimde böyle olmuştu ve ertesi gün kan verdiğimde hcg 17ydi umutlandirmak istemem ama 🤭