ValideSultan ozlemiracc bence kıza tek isim olmalı babasının soyadını rahat kullanabilsin diye .. Avrupa’ya giderse o zamanda Türkçe karakter olmamalı oyum sadece İnci ye
denizmanzarasi Senam19 ay hecesini her çocuk taşıyamayabilir, doğum haritasındaki ayın konumu önemli bu noktada, Gökçe’deki g,ö ve ç harfleri de zor harflerden, hayatının zorlu ve mücadeleci olma olasılığı yüksek 🌸
Senam19 denizmanzarasi yaaa çok üzüldüm eşim çok beğenerek seçmişti şeyma Feyza ve hazal benim diğer beğendiğim isimlerdi fakat eşim hevesle o isimler olsun istemişti. Peki şeyma Feyza ve hazal isminin hangisi daha uygun
denizmanzarasi Senam19 üzülmeyin içinize ne siniyorsa onu koyun kesinlikle🌸 zorluk ihtimali evet var ama bu demek değil ki kötü bir şey belki bu ihtimaller onu hayatta çok büyük yerlere getirecektir, zorluk olmadan kolaylık olmaz diye derler zorluklar ayrıca insanı çok güçlü yapar o yüzden içinize siniyorsa lütfen koyun🙏🌸🥰
Tatli_bebek12 ozlemiracc dalga geçerler bence ilk okul çağında bence kulağa hoş geliyor ama Öz’üm bir isim değil bence aksine Nil ismini çok beğendim yanına başka bir isim düşünebilirsiniz