Sehamehmet Kizlar ben sadece kan sulandirici iğne vuruluyordum doktor bebe aspirini verdi ben saat 4 iğne vuruyorum aspirini nezman içiyorsunuz acaba önemlimi oda saati
Sumeye Sehamehmet bende kullanıyorum ama günde 1 tane iğne akşam da aspirini alıyorum coraspin isimli aspirin oksapar da iğne
Mucize84 Sehamehmet saatleri önemli değil önemli olan hergün aynı saatte iğneni vurulman ve aspirini aynı saatte alman gerekiyor
Sehamehmet Sumeye evet benimde günde 1kere iğne aspirin bebe daha başlamadım ama endişeliyim çok fazla sulandırır diye homozigot sorunu var bitek çok çok önemli değil dediler doktorlar 1 düşükten sonra iğneye basladim
Sumeye Sehamehmet doktor yazdıysa kullan birşey olmaz bende 2 düşük yaptım bu bu hamileliğimde hem aspirin hem iğne kullanıyorum Rabbim hepimize şifa versin
Baharz Bende günde 1tane sabah kahvaltidan sonra coraspirin kullandım, akşamda saat 8 gibi oksapar isimli ignemi vuruyodum (saatlerini kendime göre ayarladim)
Kumru82 Kızlar merhaba bende genetik testlerimi verdim sanırım kanda pıhtılasma cıkmıs hepsi daha cıkmafıgı için gitmedim netten görebildiğim kadaryla genetik doktorunuz ilaç başlıyormu böyle bir durumda yoksa sadece hamile kalıncamı ilaç içiliyor
Sehamehmet Kumru82 hemen baslamiyorum hamile kaldığınızda başlıyor iğne vs aspirin durumuna göre doktor veriyor zate