fb9706 19-20.haftalarında su azalması yaşayan oldu mu bebegi nasil etkiler ya da suyumu artırmak icin neler yapabilirim herhangi bir sızıntısı vs yok neden azaldı bilmiyorum
busu1 fb9706 Merhaba bende 20 haftalığım detaylı da doktor hafif azalma dedi havuc suyu deveci armudu başladım suyu çoğalttım 1 hafta bekleyip doktora gideyim diyorum sizin süreç nasıl geçti yardımcı olur musunuz ?🫠
Zelis_ozdrgn fb9706 düzelir inşallah siz içmeye devam edin benim etrafımda çoğu arkadaşım havuç suyu içerek toparladı
Ceylan1907 Bende 30. Haftadayım suyum azalmıs ama hergün habucmsuyu icmek iyi degil A vitamini içeriyor. Doktor havuc ejder meyvesi yabanmersini önerdi
fb9706 Adada doktorum su seviyesini düzenli takip etti sadece ve ben günde 1 bardak taze havuç suyu ve bol su ictim yavas yavas düzeldi daha sonra
fb9706 busu1 bende aynı sekilde devam ettim zaten sürekli yatıyordum dinlenerek bol su havuç suyu içerek zamanla düzeldi cok şükür 🙏🏻
busu1 fb9706 Masallahhhh çok şükür Böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum vede rahatlıyorum yine gittiğimde az ama yeterli dedi perinatalog insallah normal seviyesine ulaşır sabah akşam katı meyve sıkacağında sıkıp içiyorum bende 🤍