Denizruzgardogan Arkadaşlar 17+3 haftalık gebeyim dün akşamdan beri sol kasıkta iğne batması gibi ağrım oldu gece ağrıyla uyandım uyuyamadım öğlene kadar ağrı geçmeyince doktoruma gittim miyomlarım vardı onların ağrı yaptığını ve doğuma kadar arada bir olabileceğini söyledi sizlerde de böyle bişey oldumu neler yaptınız ağrı boyunca geçmesi için tavsiyeleriniz var mı
Askkokuluyavrum Denizruzgardogan bende de aynısı var canim 12. Hafta içindeyim çok agri yapmaya başladı olduruyor beni vallahi 😒😒 çok geçmiş olsun sana da doktorun devam edecek bu şekilde eşi progestan kullanıyorum o çoğu zaman rahatlatiyorr beni
ozgeya Denizruzgardogan Benim de hamilelik başında 4 cmdi,doğuma 22 cm ile gittim,çok çektim çok ağrı sancı çektim.Kaç defa hastanede yatıp serum yedim.Doğum yapalı 5 ay oldu,önümüzdeki hafta ameliyatla alacaklar 🥴 hala sancısını çekiyorum
Rabiayz Denizruzgardogan merhaba canım Allah yardımcın olsun bende de aynı durum benimkiler çok büyük ve aşırı agrı yapıyor gerçekten çok halsiz bırakıyor 19+2 hamileyim
Aminehira Çok geçmiş olsun . Aynısı bendede var. Tam rahim ağzında. 4-5 hafta önce hastanelik oldum. Yatış bile verdi ama yatmadım. Birdaha öyle bi sancı yaşamak istemem. Sancı için yapılacak pek bişey yok maalesef. Ağrı kesici yapıyorlar, birde bana bi fitil vermişlerdi. O iyi gelmişti. Şuan bi sıkıntı yok inşallah da olmaz🙄
Denizruzgardogan Aminehira ağrı kesici sadece parol verdi birde bende kabızlık da var Bi şurup yazdı sol tarafıma yatamıyorum kesinlikle umarım bir an önce geçer
Denizruzgardogan Askkokuluyavrum evet çok kötü hareketlerim kısıtlandı gebelikten önce bende miyom olduğunu bilmiyordum
Aminehira Denizruzgardogan ben şuan 27 haftalığım. Bana sadece fitil iyi gelmişti . Serum falan çok taktılar ama yarım saatten fazla rahatlatmamıştı. Miyom için hamilelikte yapılacak pek birşey yok maalesef 😐
Denizruzgardogan ozgeya off hadi yaa çok kötü benimde 8. Hafta da 4 cm Di şimdi 8 cm olmuş kaç gün sürüyor ağrısı peki
Askkokuluyavrum ozgeya benim de 4.5 cm myomum var doktorum dogumda alirim ben sezeryan yaparsak dedi 9 ay da 5 katına mi cikti😔😔 çok Zor ya bebek beslenemiyorr diyorlar doğru mu
Askkokuluyavrum ozgeya bu arada rahim içinde mi yoksa rahim basında mi subserozz dediler bana myom tipini
Askkokuluyavrum Denizruzgardogan benim eahim basında subseroz myom dediler senin rahim icin de mi canim
Denizruzgardogan Askkokuluyavrum yani rahim içi herhalde 3 tane miyom var bende Bi isim söylemedi bebekle alakası yok kese dışında bir zararı yok büyümesi devam edecek doğuma kadar dedi sezeryan olursan birini alabilirim dedi ama ben normal istiyorum bakalım bebeğime bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım