Sayoss Bir kaç kişide okudum doğana kadar erkek deyipte doğumda kız çıkıyormuş yada tam tersi kızlar gerçekten böyle olan var mı ben şok oldum şuan bide şey yazmışlar hem özelde hem devlette erkek demişker ama kız çıkmış
Mavininbiri Sayoss Kuzenimin öyle oldu. Doğumda erkek olduğunu öğrendiler o kadar kız hazırlığından sonra. Annemin kuzeninin de aynı şekilde oda doğumda erkek olduğunu öğrendi, çok sevindi o ayrı mesele tabi
Mstefe Sayoss o kadar test ve muayeneden sonra doğumda farklı çıkarsa o bebek benim mi diye telaş yaparım 😅
Alya05 Sayoss Vala çok değişik bi durum Rabbim ol derse olur cnm Ama doktorlarda net görmüyor artık. Mesela Benm çok net gördük bacak arasını kızdır bebeğim Perinatoloji doktoruda çok net gördü kız olduğunu doğumda da değişmez artık diye düşünüyorum Tabi değişse Rabbimin hikmetidir
Yenibirannee Sayoss daha çok detaylı ultrasona girmeyenlerde oluyor sanki öyle yanılmalar. benim 3. kızım olcak net şekilde bacak arasını gördük yani
orgunaryus Ben de çok duydum bunu çevremde de. Bana doktor kız dedi ama böyle duyunca endişelenmiyor değilim. Bir sürü kız kıyafeti aldık ama bakalım kısmet
penbe_karisi Evet annemin bı arkadaşının gelinde öyle olmuş ilk gebeliğimde annem sürekli beni arayıp uyariyordu diyordu iki cinsiyetin giyeceği kıyafet all 😅😅uyariyorduu birdee aramızda 3 ay falan vardı 😅😅😅
Sayoss Mavininbiri ayyy bak işte benimde bir oğlum var ikincisi kız olmasını çok istedik ama erkek geliyormuş heralde bizde kız çıkarsa sevinirdik 😂😂😂
Sayoss Mstefe ahahah çok doğru doğum anında eğer unutmazsam doktora erkek mi diye soracam ne olur ne olmaz😂
Sayoss Alya05 aynen bizde de dr bacak arasını pipisini net gördü perinatalojide öyle hem özel hem devlette erkek dedi bence ümit etmiyorum ama dediğniz gibi olursada Rabbiöin hikmeti derim 🥹🥹🥹
Nursemom90 Detaylı testleri yaptırmayanlarda oluyor bence öyle şeyler organ taramasını boşuna yapmıyor ki doktorlar
btl194 Sayoss bizim burda da öyle bir şey olmuştu erkek miş doğana kadar sonra doğmuş ki kız bunlar hastaneyi ayağa kaldırmış yok bizim bebegi değiştirmişsiniz diye DNA testi flan derken olay bayaa büyüdü
Cuz Sayoss bence detaylı ultrason yaptırmayanlar ya da düzenli doktor kontrolüne gitmeyenler de olabilir . Sonuçta doğuma yakın 2 haftada bir çağırıyorlar ultrasonla bakıyolar . ⅚ aya kadar farklı söylenen cinsiyet oluyor ama son zamanlarda bence pek mümkün değil .
Sayoss Cuz aynen canım bencede ya düzenli gidilmemiştir yada cihazlardan kaynaklı dr tecrübesizdir vs olabilir