edamls birincisi ben Ahmet beyi özellikle kötülemedim bayan doktoru da aynı şekilde. Özellikle isim vermedim ! Bayan doktor devlet hastanesinden oraya gitti tıpkı Ahmet bey gibi. Bayan için suratsız biri dedim annemle devlet hastanesinde dalga geçer gibi muayene ettiğini söyledim. Ben Ahmet beyin yanında kürtaj oldum işlemi o gerçekleştirdi memnun kaldım ne zaman mesaj attıysam geri döndü. Ama çok olumlu her şeyi poh pohlayan biri. Bakın benim bebeğimde gelişim geriliği vardı bundan hiç bahsetmedi. Devlet gelişim geriliği var dedi sorunları söyledi Ahmet beye söyledim kendisi öyle bir şey yok dedi. Birden bire pat diye bebeğin gelişimi durmuş yarın hemen alırız dedi. Sezeryan yaparız dedi. 2-3 haftalık gerilik nasıl belli olmaz ??? Doğumdan 1 gün önce 38-39 hafta 3400 dediği bebek 35 hafta 2500 doğdu nerde 1 kilo ?? Ayrıca normal bi ultrason da bebeğin böbreklerinde genişleme var zaten biliyorsun değil mi dedi ve Benim bundan haberim yoktu. Bebeğin hareketleri az dedim normal dedi doğumdan önce suyu iyi dedi ertesi gün nerdeyse bitmişti ama bana iyi dedi. Ben şahsi olarak hiçbir doktoru kötülemedim. Yaşadığım olayı anlattım daha çok hastane şartları ve koşullardan bahsettim. Ne bir doktor adı verdim, ne birini şahsi olarak suçladım. Tüm bunlar yaşanıyorken suçlasam bile haklıyım. Gerilik olduğunu başka bir özeldeki doktor da teyit etti ve onayladı. O hâlâ öyle olmadığını savundu ve sonuç gerilik vardı. Sadece ben değilim başka sorun yaşayan kişiler de var etrafımda. Herkes memnun olacak diye bir şey yok. Evet ben 9 ay boyunca onun yanında muayene oldum belki doğumu da orada yapacaktım ama yaşananlar yüzünden yapmadım. İlk başta iyi demem o adamı savunmam böyle bir şey yaşamadan önceydi. Bir zahmet sonradan tecrübemi anlatayım. Herkes özgür dilediği yerde doğum yapar benim kötü tecrübem oldu sizin iyi olmuş. Ne biri benim tecrübem ile kötü bir şey yaşar ne de sizin iyi oldu diye onun iyi olur. Herkes tercilerinde özgür nasipte ne varsa o yaşanır. Bu arada tıbbi sekreterim her iki yerde de çalışma fırsatı buldum. Anlattıklarım benim şahsi tecrübelerim ve düşüncelerim