canozgunkubra eğitim araştırma hastanesinde normal doğum yaptım. Memnun da kaldım çok şükür. Doğumhanede tekli odalarda yanınızda 1 refakatçi ile kalıyorsunuz. Eşiniz ile görüşebiliyorsunuz. Hastane odaları ise genelde 2 kişi oluyor veya bazen tekli odalar da denk gelebiliyor. Müsaitlik durumuna göre kalıyorsunuz. Ben 2 kişilik odada kaldım ama yan tarafa hasta gelmedi o yüzden biz tek kalmıştık. Ben zaten özelde muayene oluyordum devlete gitmedim hiç ama doğumu sezeryan da olsa normal de olsa asla özelde yapmak istemedim maddi gücüm olmasına rağmen. Hayat hastanesi berbat bina olsun, ameliyathanesinin bodrum gibi bir yerde olması, hijyenin hiç olmaması, aletlerin eski olması sebebiyle zaten orada yapmayı düşünmedim. Doktorum da beni ihmal edince tamamen soğudum. O kadar para verip plastik kaplarda, köpük tabletlerde mi yemek yiyeyeceğiz. Sonuçta özel hastane ama koşulların bundan haberi yok. Duru hastanesi yenilenmiş alt katları giriş falan temiz duruyor ama odalar aynı sanırım sadece boyanmış. Geçen bi yakınım ameliyat oldu gece sahur için 2 dilim domates 3-4 adet zeytin yarım yumurta vermişler. Olduğu ameliyat 70 bin yanlış anlamayın önemli olan tabiki yemek falan değil ama insan özel hastane adı altında özel muamele görmek her şeyin iyisi ile karşılaşmak istiyor. Tüm bunlardan sebep ben eğitim araştırma da doğum yaptım ve çok memnun kaldım. Ebeler doktorlar çok tatlıydı. Özeldeki doktorların adını internette araştırın. Onlar adına yapılan yorumlar, şikayetler hepsi mevcut. Biz gebe okuluna gidiyorduk 10 kişi falan çoğumuz özelde muayeneye oluyorduk ama hepimiz eğitim araştırma da doğum yaptık. Sezeryan, normal fark etmez. Eğitim araştırmanın ameliyathanesi çok hijyenik çok temiz aletleri yeni ve güvenilir.