Zezeyyuu Premsescik neyse anca pazartesi gıderım uygulama yada girilmiyor sms ten sonra sistem yanıt vermiyor
Dmadm16 Tanımlı bir banka hesabınız varda e-devlet şahıs ödemeleri kısmında ibanım tanımlı.Tanımlı bankaya yatıyor diye de biliyorum
ucuncugeliyo Dmadm16 peki siz hic denediniz mi oluyor mu oyle her defasinda vezneye gidip cekmek cok ugrastirici olucak cunki
Dmadm16 ucuncugeliyo mesajınızı henüz gördüm.benim genel olarak tanımlı hesabım var bu tarz şeylerde direkt oraya yatıyor.ben değil ama arkadaşım bu şekilde aldığını söyledi.para yatırılmadan önce tanımlamak gerekiyor.halledebildiniz mi ?
Zezeyyuu Deleted33000 hayır ordan başvuru yapıyoruz ilk ögretmenim ailem uygulama sı var onu indirip çocuk kaydı yapın ordan takıp edebiliyosunuz ödeme bilgisi yazıyor
Ben-Hurem-Sultan Zezeyyuu bebek doğduktan hemen sonra mı başvurdun? Birde ne kadar sürede dönüş yaptılar örneğin ben Eylül’de doğum yapacağım yaptıktan bir hafta sonra başvursam 1 ay sürer mi acaba?
Zezeyyuu Ben-Hurem-Sultan hsyır kımlık biraz geç çıktı esım yoğun çalışıyordu bebiş 28 günlük tü kimlik başvurusu yaptık üç gün sonra falan geldi maksimum bir aylık falan dı işte
HabibeTayfur Halkbank şubelerinden ve yalnızca gişeden parayı çekebilirsiniz. Atm ya da başka banka hesaplarınzdan çekemiyorsunuz. Ama yakın zamanda bununla ilgili kart çıkarılacak
Zezeyyuu Ben-Hurem-Sultan ewet canım eltım başvurmuştu ay sonu onaylanır dedi gerçektende ay sonu onaylandı
agustosboceklerim2 Ben-Hurem-Sultan kimlik başvuru yaptıktan sonra zaten geçici bir kimlik belgesi veriliyor ordaki tcyle hemen başvuru yapabilirsiniz ben öyle yaptım 21 Ağustos doğum yaptım 22 Ağustos başvuru yaptım kimliğinde 22 Ağustos başvuru yaptık geçici kimlik belgesi ile hemen o gün doğum yardımına başvuru yaptım bugün baktım onaylanmış 31 Ağustos’ta